CHP seçim sistemi eğitimleri video konferans  toplantılarla veriliyor!

CHP seçim sistemi eğitimleri video konferans toplantılarla veriliyor!
23 Mart 2017 09:32

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı, 16 Nisan’da yapılacak referandumda kullanılacak seçim sistemini il başkanları ve il bilişim sorumlularına video konferans toplantılarla tanıtıyor.

 

 

 

Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, iki haftadır devam eden toplantılara şimdiye kadar 35 ilin katıldığını, tüm il başkanlıklarını gruplar halinde video konferans toplantılara davet ederek seçim sistemini tanıtmaya devam edeceklerini açıkladı.

 

 

CHP Genel Merkezi İsmail Cem Salonu’nda düzenlenen toplantılar için üç kameralı, karşılıklı video ve ses paylaşımını destekleyen, aynı anda seçim sistemindeki işlemlerin görsel olarak aktarıldığı bir sistem kuruldu. Aksünger, sıkışık bir takvimde ilerleyen referandum sürecinde 81 ili ziyaret etmenin çok zor olacağını görerek zaman tasarrufu için bu yöntemi seçtiklerini belirtti.

 

 

16 Mart günü yapılan toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Yasemin Öney Cankurtaran, Çetin Osman Budak ve Veli Ağbaba da katıldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları il başkanları ile bilişim sorumlularına hitap ederek çalışmalarında başarı dileklerini paylaştılar.

 

 

Aksünger, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın gösterdiği ilgi ekibimizi ve gönüllü arkadaşlarımızı çok mutlu etti. Çalışmalarımızın hayırlı sonucunu 16 Nisan’da alacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

 

İl başkanları ve bilişim sorumlularının büyük ilgiyle takip ettiği video konferans toplantılarda, seçim sistemi sunumları tamamlandıktan sonra, illerdeki katılımcıların soruları yanıtlanıyor.

 

 

Video konferans eğitim çalışmaları önümüzdeki günlerde Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri ve Milletvekillerinin katılımıyla devam edecek.

 

 

17353244_10154800125748429_6826952092184769106_n