CHP il Gençlik Kolları Başkanları 5-6 Eylül’de Nevşehir’de

CHP il Gençlik Kolları Başkanları 5-6 Eylül’de Nevşehir’de
23 Ağustos 2014 14:56

CHP il gençlik kolları başkanları 5-6 Eylül’de Nevşehir’de toplanacak.

 
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’dan edinilen bilgiye göre CHP Gençlik Kolları 5-6 Eylül’de Nevşehir’de yapacağı İl Gençlik Kolları Başkanları toplantısının hazırlıklarını tamamladı.

 
Toplantının önemini “Özgür, yasaksız, adil, laik ve demokratik bir Türkiye’nin inşası adına hedeflerini ortaya koyacak, bu hedefler doğrultusunda partimiz için genç ve dinamik bir politik hat belirleyeceğiz’’ sözleriyle değerlendiren İrfan İnanç Yıldız şöyle devam etti:

 
“Gençleşmek özü itibarıyla sadece genç kadrolara yer vermek değil, fikirlerin ve düşüncelerin gençleşmesidir. Bu toplantı siyasi nesnelere verilen anlamsız, kariyerist kartvizitlerin belirleneceği bir toplantının çok daha ötesinde, ilkelerimizin, politikalarımızın, değerlerimizin ve siyaset anlayışımızın tartışılacağı, geleceğimizin konuşulacağı tarihi bir zirve niteliğindedir.

 
Temel amacımız, inandığımız ilkeler doğrultusunda ezilen ve ötekileştirilen tüm kimlik ve sınıfların yanında olmak ve Halk Partisi’nin sürdürdüğü değişim iradesine güç katmaktır.

 
Bu düşünceler ışığında gerçekleştireceğimiz zirvenin sonuç bildirgesini tarihi okuyan değil, tarihi yazan gençler olarak Pazartesi günü kamuoyuyla paylaşacağız.”