Bedava İnternet Kazan!

Bedava İnternet Kazan!
27 Mayıs 2020 11:24

Operatörler kullanıcılarını memnun etmek ve sayısını arttırmak için çeşitli kampanyalara imza atmakta. Örneğin bedava internet fırsatlarını duyuranlar öne çıkmayı başarmıştır. Bunlar arasında olan Turkcell:

 

  • Yeni tanışma hediyeleri ile göz dolduruyor.
  • Reklamları üzerinden sık sık bedava internetlerini sıralıyor.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma

Turkcell bedava internet adı altında 1, 5 ve 10 GB gibi çeşitli limitlere yer verir. Her kampanyadan farklı limitler devreye girer. Örnek vermek gerekirse:

-Tanışma Hediyesi: Adı üstünde Turkcell’e yeni katılanların kazanmaları sağlanır. Bunun için hat işlemlerine başvurmak gerekir. Hat sahibi olanlar hediye GB için kısa mesaj göndermeli. Bu yolla 5 GB olacak şekilde hediyeler hattınıza tanımlanacaktır.

-Reklam Kampanyası: Sık sık sosyal medya üzerinden reklamlarını sergiler. Aynı zamanda çeşitli web sitelerinden reklam linklerini gösterir. Ve reklamlar üzerine tıklayanların hediye GB kazanmaları sağlanır.

Şehirlere Göre Bedava İnternet

Turkcell diğer operatörlerden farklı olarak şehirlere özel hediye internet fırsatlarını duyuruyor. Zaman zaman şehirler farklılık gösterdiği için takipte kalmak gerekir. Mesela Sakarya, Balıkesir ve de Antalya şeklinde hepsi gözler önüne serilir. Neticesinde:

  • Belirtilen şehirlerde ikamet edenler kazanabilir.
  • Hat sahiplerinin kısa mesaj ile kampanyaya katılmaları beklenir.

https://bedavainternetin.com/ sayesinde tüm bu kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz. Hatta hepsine dair belli başlı koşullar dahi gözler önüne serilir. Örneğin kısa mesaj numaraları ifade edilir. Yapılması gerekenlere göz atanların işi uzun sürmez.

Vodafone Uygulamalarını İndir, Hediyeleri Kap!

Sadece Turkcell değil haricinde Vodafone’da kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Duyurduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Örneğin son olarak uygulaması üzerinden verdiği hediyeler ile öne çıkmıştır. Şöyle ki:

  • Vodafone Yanımda uygulaması ile hediye internetlere sahip olursunuz.
  • Uygulamayı telefona yükleyenler 5 GB’a kadar internete sahip olacaktır.

Hat sahiplerinin bu tarz kampanyalardan faydalanmak için önce koşulları dikkate almaları gerekir. Neyse ki hepsinin açıkça sergilenmesine özen gösterilir. Hatta isteyenler müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek tüm bu detaylara netlik kazandırabilir. Ve hediye edilen bedava internetlerin keyfini sürmeye başlayabilir. Vodafone bedava internet ile keyifli saatler geçirilebilir.