Astropay nedir?

Astropay nedir?
14 Ekim 2016 14:30

Astropay Card, alışverişlerinizde kullanabileceğiniz ön ödemeli, kullanışlı bir karttır. Benzetecek olursak çok sık kullandığımız kredi kartlarına benzetebiliriz. Astropay kartta da bir kart numarası, son kullanma tarihi ve bir limiti vardır. Kredi kartında belirleyebildiğimiz gibi bu kartta da limiti kendimiz belirliyoruz.

 

 

 
Astropay güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir karttır. Birçok alışverişinizde kullanabileceğiniz bu kart ile her site için kredi kartı bilgilerini vermek zorunda kalmazsınız. Kredi kartı ekstrenizde nereden alışveriş yaptığınızın görünmemesi için yine Astropay Kartı kullanabilirsiniz.

 
Astropay al

 

 
Peki Astropay kartı nereden alabiliriz? Google veya Yandex gibi arama motorlarından Astropay al yazdığınızda çıkan sitelerden Astropay alabilirsiniz. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken küçük bir ayrıntıyı sizinle paylaşmak istiyoruz. Arama motorlarında yazıp ilk sırada “reklam” veren sitelere dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

 

 
Astropay alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer husus da Astropay alacağınız sitede fiyatlar diğer sitelere göre çok ucuz ise bu siteden şüphelenmelisiniz. Çünkü Astropay satan siteler küçük kâr marjları ile çalıştığı için fiyatlar arasında fazla bir fark olmamaktadır. Çok ucuza Astropay satan siteler genelde dolandırma amaçlı açılmış sitelerdir.

 
Astropay Satışı

 
Astropay almak istediğinizde size güvenle önerebileceğimiz bir site isterseniz Astropaybayii.net sitesini deneyebilirsiniz. 24 saat canlı destek hattı ile gece-gündüz tüm zaman aralıklarında 5, 10, 20,50,100 ve 500 dolarlık Astropaylardan dilediğinizi alabilirsiniz.