AÖF puan hesaplama

AÖF puan hesaplama
21 Mayıs 2018 14:16

Açık öğretim fakültesi sınavlarının başlaması ile birlikte, sınavlarını tamamlayan öğrenciler  Aöf not hesaplama cevap arıyorlar.

 

 

Yeni eğitim sistemine göre, öğrencilerin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan sınav kâğıtlarında 35,00 yada üzerinde başarı puanı almaları gerekiyor. İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ile ödev ve laboratuvar uygulamaları bulunduran dersler ise bu kapsamın dışında tutulmuştur. Öğrencilerin aldığı ham puanların dışında çan eğrisi sebebiyle standart sapma etkisi ile fakülte sisteminden ekstra artı ya da eksi puanlar gelmektedir. AÖF puan hesaplama not hesaplama robotu ve çan eğrisi hakkında merak edilen her şey internette yapacağınız kısa bir araştırma ile sizlerinde sorularına cevap olacaktır. Açık ögretim sisteminde bire bir öğretmen bulunmadığı için Açık öğretim fakültesindeki öğrenciler için Aöf ders notları çok çok önemlidir. Sayfalarca kitapların içerisinde sayfalarca bilgiden not çıkartmak elbetteki çok yorucu. Özellikle  hem okuyup hem çalışanlar için kurtarıcı görevi görmekte. Açıköğretim öğrencilerinin ders çalıştıkları zamanlarda aldıkları notların (öğrenci notları) çok daha verimli olduğunu düşünüyoruz. Alınan ders notları sayesinde sınava daha kısa sürede daha etkin ve hızlı bir şekildede hazırlanmamış mümkün. Daha önce çalışıp dersi geçen öğrencilerinde hazırlamış olduğu resimli ders notlarını mümkünse incelemenizi tavsiye ederiz. Bunun yani sıra  Aöf deneme sınavları da, sınavlardan oldukça başarılı puanlar almanızda da çok yadımcı olacaktır. Üniversite okurken  bütün vaktinizi sadece ders calışarak geçirseniz bile, not çıkartmadan iyi puanlar almak biraz zor gibi gözüküyor. Birde çalıştığınız konulara çıkmış sorular ile neyi ne kadar bildiğinizi test ederek, sınavlara çok daha kompakt bir şekilde hazırlanmış olursunuz. Özellikle çalışan öğrenciler ve çocuk sahibi olan öğrenciler için açıktan okumak en kolay yoldur. Ama  açık üniversite okumak sanıldığı kadar kolay değil malesef. Tabi burada öncelikle kaliteli eğitim, online eğitim şeklinde öğrencilerle buluşuyor. Buradan çıkaracağımız ders notları sizlere yeterli gelmeyebilir yada çalışacak vaktiniz olmayabilir işte burada devreye aöf ders notları ile çalışmanız girerse, az bir çalışma vaktiniz dahi olsa sizler de mutlaka geçer nor almayı unuyoruz ki başaracaksınız. Aöf deneme sınavları ile kendi bilginizi test edebilir, kendinizi sınayıp nerede yeterli, nerede eksik olduğunuzu ve hangi konulara daha çok çalışmanız gerektiğini kolayca saptamis olursunuz. Ve ne kadar çok soru çözerseniz çıkacak sorulara yakın sorular çözmüş olursunuz. Bu sayede sınavların gözünüzde büyüttüğünüz kadar sorun teşkil etmeyeceğini de görmüş olacaksınız.

 

Aöf ders notları ile sınav tarihiniz çok yaklaşmadan derslerinizi çalışmanızı şiddetle öneririz. Sınava girdikten sonra, sistemin sonucunu beklemeden aöf puan hesaplama robotu sayesinde, sınavlardan kaç puan aldiginizi kolayca öğrenebilirsiniz. İnternnette sizlerin bu ihtiyacına cevap verecek siteler oldukça mevcut. Sizlere tavsiyemiz kendisini sürekli güncel tutan sitelere yönelmemiş. Şimdiden sınavlarınızda başarılar diliyoruz.