Ammyy Admin Programı indir

Ammyy Admin Programı indir
23 Ekim 2017 10:03

Uzaktan erişim programı olarak bilinen Ammy, birçok kullanıcı tarafından indirilip kullanılmaktadır. Kendi bilgisayarınızı farklı bir noktadan erişime açmak istediğinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz program aynı zamanda başka bir bilgisayarı da kontrol etmenizi sağlamaktadır.

 
Google tarafından zararlı yazılım olarak gösterilen programı başka bir tarayıcıda Ammyy download şeklinde aratabilirsiniz. İndirme işlemi gerçekleştikten sonra basit bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Ammyy admin indir ifadesi ile yazdığınızda ulaşmanız çok daha kolay olacaktır.
Ammyy Download Özellikleri Nelerdir?
Kendi bilgisayarınız dışında farklı bir bilgisayarı kontrol etmek istediğinizde Ammy programını indirebilirsiniz. Program, diğer benzerlerinin aksine oldukça hızlıdır. Bu nedenle kolay ve basit bir şekilde ulaşmanız mümkün.
Ücretsiz şekilde indirilen uzaktan erişim programı, yüklü olduğu bilgisayara özel kimlik oluşturmakta. Bu kimlik sayesinde masaüstü bilgisayar kontrolünü gerçekleştirmekte. Programın size vermiş olduğu kimlik kodunu başka biriyle paylaşabilirsiniz. Bu şekilde karşınızdakinin bilgisayarında program yüklü olması koşuluyla birbirinizin bilgisayarlarını kontrol edebilirsiniz.
Ammyy Download Nasıl Bir Programdır?
Bilgisayarınızın nerede olduğunun önemi olmaksızın Ammyy admin indir sayesinde müdahale edebilme şansınız bulunmaktadır. Evinizde olan bilgisayarı, iş yerinizden ya da iş yerinizde olan bilgisayarı evinizden rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.
Program, AES ve RSA standartlarına bağlı kalarak şifreleme yapabilmektedir. Bu şifreleme sayesinde güvenliğiniz çok daha kolay sağlanmaktadır.
Programın bir diğer avantajı ise bağlantı ve kontrol kurulabilen bilgisayarlar arasında görüntülü ve sesli konuşma yapılabilmesidir.
uzaktan erişim programları arasından ammy admin programını anlattık daha fazla uzaktan yardım programları için linkten faydalanabilirsiniz.