Adnan Keskin hakkında ŞOK iddia! Hafriyat ihalesi mi verildi?

Adnan Keskin hakkında ŞOK iddia! Hafriyat ihalesi mi verildi?
11 Şubat 2014 17:35

Son günlerde hem aday listesinin yarattığı karışıklık hem de rüşvet iddialarıyla çalkalanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) çok konuşulacak bir iddia daha ortaya çıktı.

 

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan İzmir Gaziemir’deki yeni fuar alanının hafriyat işinin Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin aracılığıyla parti danışmanına verildiği öne sürüldü. Bu iddialar karşısında Keskin’in ne cevap vereceği merak konusu…

 

Geçtiğimiz yıl Mart ayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen İzmir’in yeni fuar alanıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Hafta sonu başlayan liste tartışmalarına, rüşvet iddialarının da eklenmesiyle karışık günler yaşayan CHP’de sular durulmuyor.

 

Toplam 337 bin metrekare üzerinde, sergi holleri, seminer salonları, geniş otoparkı ve sosyal donatı alanları ile uluslararası standartlarda projesi hazırlanan Yeni Fuar Alanı’nın hafriyat işinin Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin aracılığıyla parti danışmanına verildiği öne sürüldü.

 

Ortaya çıkan iddialar karşısında Adnan Keskin’in ne cevap vereceği merak konusu…

 

Kaynak: Ege’nin Sesi