Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Esnafa sahip çıkmak bizim görevimizdir

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Esnafa sahip çıkmak bizim görevimizdir
24 Mart 2014 09:25

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi ve Batı Sitesi Pazar yerlerini ziyaret etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen ve gelecek dönem için taleplerini dinleyen Yaşar, pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet edip bir yandan da alışveriş yaptı.

 

1

 

Esnafımıza sahip çıkmak bizim görevimiz

 

Küçük esnafın bu ülkenin lokomotifi olduğunu vurgulayan Başkan Yaşar, ülkede en büyük istihdamı yaratanların küçük esnaflar olduğunu ifade etti. Ben de bir esnaf olarak sizlerin sıkıntılarını en iyi bilenlerdenim diyen Yaşar, “Küçük esnafımıza sahip çıkmak bizlerin asli görevidir” dedi. Yaşar, pazarcılarla sohbetinde, “Belediye bir hizmet kurumudur. Sık sık halkımızı ve siz esnaflarımızı ziyaret edip, dertlerini dinleyip; anında çözüm üretiyoruz. Vatandaşımızın mutluluğunu görünce bizlere şevk geliyor, çalışma azmi geliyor. Yenimahalle halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalarımızı halkımızın öncelikli ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Vatandaşlarımızla el ele verip, bu şehri güzelleştiriyor, sorunlarını çözüyoruz. Bu gün de bu amaç doğrultusunda pazarcı esnaflarımızın arasındayız. Vatandaşlarımızla ve siz esnaflarımızla birlikte el ele vererek tüm eksiklikleri gidereceğiz” dedi.

 

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar da, kendilerini sık sık ziyaret eden ve kendilerinin isteklerini dinleyen Yaşar’a bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

2