Yarım saat arayla 2 kapkaç

Yarım saat arayla 2 kapkaç
29 Ekim 2015 17:25

Kadıköy’de aynı gün içerisinde yarım saat arayla 2 kadının çantasını gasp eden ve kapkaç sırasında kadınlardan birinin kolunu kıran zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

 

 

İlk olay, Kadıköy Caferağa Mahallesi, Hacı Şükrü Bey Sokak’ta 23 Ekim günü meydana geldi. İddiaya göre, mahallede gezen Yalçın A., , o sırada sokaktan geçen Fatma S.’nin çantasını gasp etmek istedi. Direnen kadının kolunu kıran Yalçın A., çantayı alarak kaçtı. Kolu kırılan Fatma S., Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

YARIM SAAT SONRA İKİNCİ KAPKAÇ

 

Zanlı ise yaklaşık yarım saat sonra, aynı mahallede bulunan Latif Sokak’ta bu kez Tuğba T. adlı kadının içerisinde dizüstü bilgisayar bulunan çantasını elinden alarak kaçtı.

 

Olay üzerine çalışma başlatan Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün akşam Caferağa Mahallesi’nde yine kapkaç girişiminde bulunan Yalçın A’yı suçüstü yakaladı.

 

Emniyet’te sorgusu tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

 

ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GİTMİŞ

 

Bu arada, zanlının, Fatma S.’nin kolunu kırdıktan sonra çaldığı çanta ile caddede yürürken güvenlik kamerasına takılan görüntüsü ortaya çıktı. Kamera kaydında, zanlının, caddede elinde çanta ile elini kolunu sallayarak yürüdüğü görülüyor.

 

 

Kaynak: Uğur AYAZSIN / İSTANBUL, (DHA)