Yandaş gençlikten hoplamalı zıplamalı Bakan beklemece

Yandaş gençlikten hoplamalı zıplamalı Bakan beklemece
13 Ocak 2013 00:28

İskenderun’da Bakan Sadullah Ergin ve Suat Kılıç’ı bekleyen kamu görevlileri, esen rüzgarda zıp zıp zıplayarak ısınmaya çalıştılar.

 

 

 

Bir grup gencin ellerinde ”Hoşgeldin suat abi”, ”Hoş geldin Sadullah abi’‘ yazılı dövizler taşımaları dikkatlerden kaçmadı…

 

 

 

 

Sanatçı Kenan Doğulu’nun seslendirdiğini 10. Yıl Marşı’nın çalınması da, ”CHP 10. Yıl Marşı’nı söylüyor biz 100. yıl marşını yazıyoruz” diyen Hüseyin Çelik’e nispet gibiydi!

 

İşte o görüntüler…

 

 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay’a yapılması planlanan 3 gençlik merkezinden ilkinin yapılacağı İskenderun’da 15 gün sonra yapılacak temel atma çalışmaları öncesi incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a geldi.

 

 

Bakanları bekleyenler İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve beraberindeki müdürler, belediye başkanları ile öğrenciler soğuk havanın azizliğine uğradı. Sert ve soğuk hava yüzünden bekleyenler yerinde zıplayıp, tören alanında çalınan müziğin ritmine ayak uydurup oynayarak ısınmaya çalışmaları ilginç görüntü oluşturdu.

 

 

Gençlik merkezinin yapılacağı alana gelen iki bakan önce davetliler ile selamlaştı, sonra inşaatın yapılacağı bölgeye baktı.