xBowtie Nedir?

xBowtie Nedir?
11 Eylül 2021 11:45

xBowtie, eğitim platformu yeni nesil online eğitim sistemidir. Birçok kategoride binlerce eğitimi, bünyesinde yer edinir. Online eğitim sistemi olduğu için zaman ve mekan sınırları kaldırıldığı gibi her yaş grubunun da çeşitli eğitimleri istenilen doğrultuda alabilmesi, gerçekleşir.

 

 

xBowtie Hakkında

xBowtie eğitim platformu bünyesinde;

  • Kodlama
  • Yabancı dil
  • Yazılım
  • E-ticaret
  • Pazarlama gibi birçok eğitim, online olarak yer edilmektedir.

Sistem içerisindeki kurslar alanında tecrübeli, uzman ve oldukça donanımlı kişiler doğrultusunda verilmektedir. Katılımcılar bu sistem doğrultusunda edindiği becerilerle farklı dijital platformlarda, freelancer olarak veya tam zamanlı olarak çeşitli işler alabilir. Örneğin Ticaret eğitimiyle oldukça donanımlı bir kazanım elde edildikten sonra herhangi bir sosyal medya platformunda ilerleme sağlayıp, E-Ticaret üzerinden pazarlama gerçekleştirilebilir. xBowtie yeni nesil online eğitim platformu, bu bağlamda zengin bir kaynak olduğu gibi kişilerin kendi kariyerlerinde yükselişte olmaları için  rehberleri oluyor

xBowtie Eğitimleri Nelerdir?

xBowtie online eğitim programları, oldukça geniş çaplı yelpazesiyle bulunmaktadır. Kişiler yeteneklerine, becerilerine ya da kariyerlerine göre tercihte bulunup, bu sistemleri değerlendirebilir.

  • BT ve yazılım programları
  • Kişisel gelişim
  • Pazarlama
  • Tasarım
  • Dil gibi çeşitli kurslar, o alanda uzman eğitimciler tarafında aktarılır.

Yapılan eğitimler gelişi güzel değil, tamamen bilgi odaklı bir şekilde gerçekleşmektedir. Aynı zamanda uygulamalı çalışmalarda, sistem bünyesinde yer edinir. xBowtie.com üzerinden alınan eğitimler, kategorili ve beraberinde program içerikleri ile birlikte sunulur. Tercih ettiğiniz eğitim programını, belirli planlama programları içerisinde detaylı olarak edinebilirsiniz.

xBowtie Eğitim Platformunun Kazanımları Nedir?

xBowtie online eğitim platformu, Türkiye’nin öne çıkan online eğitim platformları içerisinde yer edilir. Eğitim sektöründe bilinen birçok eğitim platformuna göre kullanıcıların gelişimine daha fazla fayda sağlar. Güvenilir online eğitimler verildiği gibi yapılan eğitimler alanında uzman kişilerden alınır. Kişisel gelişim desteği, farklı kurs programları ve her bütçeye uygun eğitimlerde xBowtie.com üzerinde sizleri bekliyor. Her yıl yüzbinlerce katılımcı, kendi alanında tercih ettiği online eğitim kurslarıyla kariyerinin gelişimine yardımcı olmaktadır. xBowtie online eğitim platformundaki eğitim fiyatları, her yıl indirimli olarak sunulmaktadır. Kişiler belirli bir sınırlama olmadan diledikleri eğitimi, bütçelerine uygun olarak satın alabilir.

xBowtie’ın geleceği

xBowtie Kurucusu ve CEO’su Samet Baki Bayram yaptığımız röportaj da şunları söyledi:
“Online eğitim sektöründe yeni bir çağ başlatıyoruz tüm dünyada uygulanabilir gelişmiş bir online eğitim deneyimini kullanıcılarımıza sunmak için çalışıyoruz, xBowtie gün geçtikçe daha fazla büyüyor gelecek zamanda tüm dünyada xBowtie’ın kullanılması mümkün olacak.”