Wefood’un Sağlıklı Bitter Çikolata ve Kakao Yağı Ürünleri

Wefood’un Sağlıklı Bitter Çikolata ve Kakao Yağı Ürünleri
13 Mayıs 2022 23:15

Wefood bitter çikolata tüm kakao oranıyla birçok tatlı için benzersiz bir tatlı olacaktır. Wefood farkını görebileceğiniz ürün damak tadınıza önemli katkılar sağlar.

Wefood bitter çikolata ürünleri özel aroması ve kendine has üretim teknikleriyle yeniden almak isteyeceğiniz bir üründür. Dilerseniz kakao yağı ile beraber de kullanım yapabilir, çeşitli karışımlara ekleyebilirsiniz.

Wefood Bitter Çikolata

Resim1

Wefood bitter çikolata %100 kakaolu bir üründür. Piyasada genellikle bu oranda bulunamaması nedeniyle ayrıcalıklı bir ürün kullanabilirsiniz. Tam kakao oranı sayesinde yoğun tadı daha da belirgin olmaktadır. Eritme çikolata ihtiyaçlarınız için kakao meyve çekirdeklerinden yapılan bu ürünü süt ilavesiz olarak kullanabilirsiniz.

Bitter çikolata ve kakao yağı ürünlerimiz profesyonel bir süreçle sizlere sunulmaktadır. Kendiliğinden koyu bir renge sahip Wefood Bitter Çikolata yeniden ve yeniden kullanacağınız bir üründür. Çekici kokusu ve damakta kalan tadı benzersiz tatlı deneyimlerinizi sağlıklı bir kanaldan elde etmenizi sağlayacaktır. Organik katkısız ürünlerimizin tamamını değerlendirerek yeni kullanım alanlarını da bulabilirsiniz.

 

Wefood Organik Kakao Yağı

Resim2

Wefood organik kakao yağı kendine has bir ürün olarak acımsı ve çekici aromayla sizlerle buluşuyor. Saf kakao yağının kullanım alanı çok farklı alanlarda olabilmektedir. İlave şekeri olmayan bu ürün damakta kalırken rahatsızlık hissi vermemektedir.

Diyetlerinizde kakao yağını kan şekerini dengeleyici bir takviye olarak ilave edebilirsiniz. Doğal tatlılar yaparken şekersiz ve aromalı bir katkı sağlamış olursunuz. Kakaodaki özel presleme ardından gelen aroma tadı yağla kalıcı bir hal alacaktır.

Ham maddesi Peru olan kakao yağında bitkisel bir yağ kullanmanın sağlığa katkıları çok fazla olacaktır.  Yurt dışından getirtilen ham maddelerimiz özenle hazırlanarak bazı tekniklerle oluşturulmaktadır. Ham maddelerde doğru malzemeyi bulamadığımızda stoklarımıza da almamaktayız. Bu nedenle 100 katkısız, koruyucusuz Wefood ürünlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kakao Yağı Bitter Çikolata Fiyatları

Ekonomik kakao yağı bitter çikolata fiyatları tek seferde bütçenizi zorlamayan ürünlerdir. Kampanyalarımızı takip ederek ideal sonuçlar alabilirsiniz. Wefood etiketi olan tüm ürünlerimizde GDO bulunmamaktadır. Güvenli ürünlerimizi uygun fiyatlarla sunmanın keyfini sizlere yaşatmaktayız. Her daim Wefood kakao yağı ürünlerini talep edebilirsiniz.