Vali Coş’un son icraatı: Havuz kapattırdı

Vali Coş’un son icraatı: Havuz kapattırdı
17 Ağustos 2014 10:01

Vali Hüseyin Avni Coş, yerel seçimler sonrası atandığı Sakarya’da da “ailesi için havuz kapattı” iddiasıyla gündeme geldi.

 

 

CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka, Vali Coş’un, “Eşi ve çocuklarını kullanımı nedeniyle halka açık havuzun 1 saat süresince kapattırdığını” belirterek, İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan açıklama istedi. Vali Coş ise havuzun kapatılmasının söz konusu olmadığını belirtirken, “3.5 yaşındaki çocuğumuz havuzu istedi. Eşim ve bir arkadaşıyla birlikte havuzdan istifade etti. Bu iddia akıldışı” dedi.

 

 

Coş, inceleme yapılması için talimat verdiğini, bu iddiayı ortaya atanları da bulmak istediğini belirtirken, Nazlıaka’ya da “Bana niye sormadı” diye tepki gösterdi.

 

 

Coş vakaları

 

 

Coş, Adana Valiliği öncesi bayram törenlerinde vatandaşlara “gavat” dediği ve AKP’lerin de aralarında olduğu çok sayıda ismin telefonlarını dinlettirdiği iddialarıyla gündeme gelmişti. Aydın Valiliği sırasında CHP’li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluile tartışmıştı. Coş, Başbakan Tayyip Erdoğan’a yakın bir isim olarak biliniyor.