Üsküdar Belediyesi’nde emeklilere ‘pazar alışverişi desteği’ başlıyor!

Üsküdar Belediyesi’nde emeklilere ‘pazar alışverişi desteği’ başlıyor!
17 Mayıs 2024 07:27

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan ilçemizin emeklilerine 5 bin liralık “Pazar Alışverişi Desteği Projesi” hayata geçiyor. Emekliler  25 Mayıs’a kadar başvurularını gerçekleştirebilecek.

 

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçim Dönemi’nde belediye kaynaklarını sadece Üsküdarlıların gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için şeffaf bir şekilde kullanma sözü veren Başkan Sinem Dedetaş, bu kapsamda Üsküdarlı emekliler için pazar alışverişi desteği sağlayacak.

Emeklilerimiz bizzat belediyemize gelerek Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü’nden ya da internet sitemiz üzerinden başvurularını yapabilecek.

Başvurular 15 ile 25 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecek.

 

 

Başvuru Esnasında Teslim Edilecek Belgeler

 

 

Başvuru yapacak emeklilerimiz yanlarında nüfus cüzdanı fotokopisi, e-Devlet üzerinden alınan “İkametgah”, “Tapu Bilgileri Sorgulama”, “Adıma Tescilli Araç Sorgulama”, “Emekli Aylık Bilgisi” belgelerini beyan etmesi ve iletişim bilgilerini bildirmesi gerekiyor.

Destekten kişi başı geliri bir asgari ücretin 3’te birinden az olan hanelerde yaşayan 60 yaş ve üzeri emekliler yararlanabilecek.