‘Türkiye birlik olmayı özledi’

‘Türkiye birlik olmayı özledi’
13 Şubat 2022 14:05

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, muhalefet liderlerinin bir araya gelmesine ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Hacısalihoğlu, “Türkiye birlik olmayı özledi” dedi.

 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün ilk kez bir çalışma yemeğinde buluştu. Muhalefet partisi liderlerinin bir araya gelmesine ve birlikte görüntü vermesine ilişkin CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu açıklamada bulundu.

 
“ÖNCE ÜLKEM ÖNCE MİLLETİM”

 
CHP’li Hacısalihoğlu, “Bugün Türkiye’nin yarısından fazlasının AKP zulmü altında ezildiği bir dönemde muhalefet partilerinin liderleri büyük bir olgunlukla, önce ülkem önce milletim diyerek fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak bir araya gelmişlerdir. Ortaya çıkan kare de gelecek adına mutluluk vericidir. AKP’nin ayrıştırıcı, ötekileştirici ve kinci diline karşı ülkemiz, birlik olmayı çok özlemişti. Başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere diğer muhalefet partilerinin liderlerine böylesine bir olgunluk gösterdikleri için teşekkür ederim. Gayemiz güzel ülkemizin daha demokratik ve birlik içinde yarınlara kavuşmasıdır” dedi.