TÜGVA liselerde çalışıyor!

TÜGVA liselerde çalışıyor!
6 Mart 2024 04:49

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yüksek istişare kurulu üyesi olduğu TÜGVA, İstanbul’daki okullarda tiyatro etkinliği düzenliyor.

 

Fotoğraf: Twitter

 

Maltepe Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TÜGVA’nın 6 Mart’ta Maltepe SGK Erol Olçok Konferans Salonu’nda düzenleyeceği tiyatro etkinliği için okullara yazı gönderdiği öğrenildi. Cumhuriyet’ten Aytunç Ürkmez’in haberine göre  yazının gönderildiği 11 okuldan 75’er öğrencinin tiyatroya katılımı istendi ve öğrencilerin salona TÜGVA servisleri ile görütürüleceği belirtildi.

AKP’nin Malatepe Belediye başkan adayı Kadem Ekşi’nin vakfın 1 Mart’ta Maltepe’deki bir okulda düzenlediği etkinlikte öğrencilere konuşma yaptığı tespit edildi. AKP’nin Ümraniye Belediye başkan adayı İsmet Yıldırım’ın seçim aracının da oyunun Ümraniye’deki bir okulda gösterilirken okul bahçesine girdiği görüldü.

 

 

YETKİLİLER SUÇ İŞLİYOR’

 
Etkinliği değerlendiren Eğitimİş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Nihat Depe, “Okullar iktidarın arka bahçesi haline gelmemelidir. Bu bir rezilliktir, yetkililer suç işlemektedir” dedi.