‘Tayyip’i silerim muhtar bile olamaz’ Bu sözler Melih Gökçek’e ait!

‘Tayyip’i silerim muhtar bile olamaz’ Bu sözler Melih Gökçek’e ait!
8 Mart 2014 18:00

CHP’nin Ankara Adayı Mansur Yavaş, Melih Gökçek’in yıllar önce Başbakan Erdoğan için “Tayyip’i silerim. Onu muhtar bile yapamazlar” dediğini söyledi.

 

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş dün akşam Fatih Altaylı’nın Habertürk’te sunduğu Teke Tek programına katıldı.

 

Mansur Yavaş’ın eskiden söylediği sözleri her fırsatta dile getirmesini eleştiren Yavaş, Gökçek’in artık bu tip politikaları bırakması gerektiğini söyledi. Yavaş Gökçek’e

 

“Benim Beypazarı’nda yaptıklarımı eleştirsin ya da açıkladığım projeleri eleştirsin geçmişte dediklerimi söyleyerek bir yere varamaz” şeklinde tepki göstererek “O zaman ben de onun geçmişte söylediklerini açıklarım bu doğru değil” dedi.

 

Yavaş programda Melih Gökçek’in 2000’li yıllarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için söylediği sözlerin Akşam gazetesinde haber olduğunu örnek göstererek “Tayyip’i silerim diyor Melih Gökçek muhtar bile yapmayacaklar onu diyor. Bunları mı çıkarayım. Benim 20 yıl önceki sözlerimi çıkarıyor kendisi… Bunlarla mı siyaset yapacağız Ankara’da biz. Artık ben sizin televizyonunuz aracılığı ile kendisine çağrıda bulunuyorum. Lütfen bunları bıraksın. Hizmetini anlatsın yaptıklarını yapacaklarını anlatsın, hiçbir itirazım yok benim de söylediklerimi projelerimi eleştirsin onlara da hiçbir itirazım yok. Ama gerçek olmayan ilanlarla siyaset yapmayı bıraksın” dedi.

 

İşte Mansur Yavaş’ın canlı yayında gösterdiği o Melih Gökçek’in o açıklaması:

 

 

 

Kaynak: Rota Haber