Sıcaklar artıyor!

Sıcaklar artıyor!
24 Nisan 2013 10:19

Yağışlar yerini sıcağa bıraktı. İşte yurtta hava durumu…

Bahar kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı. Perşembe gününden itibaren sıcaklar daha da artıyor.

24.04.2013 Çarşamba günü; Ülkemiz genelinde önemli bir yağış beklenmezken, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde kısa süreli yağış geçişleri bekleniyor.

25.04.2013 Perşembe gününden hafta sonuna kadar ülke genelinde yağış beklenmiyor, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR:
Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında yer yer kuvvetli (30-40 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA:
Parçalı ve az bulutlu, batısının öğle saatlerinde çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ:
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Artvin’in yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU:
Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, Kars çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-40 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.