Servet Şekerleme Doğal Gıda Sitesi

Servet Şekerleme Doğal Gıda Sitesi
9 Aralık 2020 16:36

İnternetten güvenli alışveriş olanağına sahip olan Servet Şekerleme, son yıllarda yurtiçi ve yurtdışı satışlarının büyük bir bölümünü resmi sitesinden sürdürüyor. Çok sayıda mağazası bulunan, Türkiye’nin tüm bölgelerinde binlerce kişiye düzenli olarak satış yapılan şirket, yurt dışındaki 20 ülkeye tonlarca lokum ve kahve gönderiyor. Her bir ürünün tazeliği ve lezzeti, tüm mağazalarda aynı şekilde müşterilere sunulabiliyor.

 

Servet Şekerleme Şekersiz Lokum Çeşitleri

Karadut, Antep fıstığı, fındık ve nar kullanılarak üretimi yapılan birbirinden farklı türlerdeki Servet Şekerleme lokumlarını internet sitesinden sipariş edebilirsiniz. Resmi sitede yer verilen, siparişlerin özel indirim oranlarıyla verilme imkanı bulunan platformda, kampanya paketleri de oluşturuluyor. İsteğe bağlı olarak 14 gün içerisinde iade, kapıda ödeme fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Faturalı, güvenli alışveriş olanaklarıyla yıllardır hizmet veren işletmede canlı destek hattıyla bilgi verilebiliyor.

Servet Şekerleme Üretimi Gıdalar

Servet Şekerleme tarafından saray seri lokumlar, Antep fıstıklı lokum, baharatlar, doğal bitki çayları için çok avantajlı fiyatlarla satış gerçekleştirilmektedir. Servetsekerleme.com internet sitesini kullanarak, mobil cihazlardan veya bilgisayardan giriş yapabilir, Fethiye’den yüzlerce doğal ürüne ulaşabilirsiniz. Bir haftadan kısa süre içerisinde adresinize taze bir şekilde ulaştırılacak olan şekerlemeler, hediye olarak da gönderilebiliyor. İsteğe bağlı olarak faturalar ürünün yanında değil, mail yoluyla da size gönderilmeye uygun bir yapıya sahip oluyor.

Servet Şekerleme İndirimli Satışlar

Şekerleme ürünlerinin üretimini ve dağıtımını üstlenen, yurt dışında ve yurt dışında satışlara 40 yıl önce başlayan Servet Şekerleme, yüz binlerce kişiye ulaşmıştır. Sadece tek çeşitteki lokumları ve baharatları satın almak yerine, onlarca çeşit arasından en sevdikleriniz sipariş edebilirsiniz. Müşterileri için karışık lokum kutuları oluşturan, çok avantajlı fiyatlarla satışlarını gerçekleştiren servetsekerleme.com sitesinde indirimli fiyatlar belirlenmiştir. Her bir ürünün indirimli lokum, baharat, kahve, kuru gıda türü için ana sayfadan veya sol tarafta yer verilen kategori üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz. Birçok sağlıklı çeşitler servetsekerleme.com’da..