Senden bana kalan full izle

Senden bana kalan full izle
26 Ocak 2016 09:16

Senden bana kalan filmi aslında bir Güney Kore filminden uyarlanmıştır. 2006 yılı Güney Kore yapımı olan Bir Milyonerin İlk Aşkı filminden uyarlanan film için tamamen uyarlama mantığı üzerine oluşturulmuş diyemeyiz.

 

 

 

Uyarlama film örneklerinden çok farklı şekilde yapılan film aslında sadece tema kullanmış geri kalan tüm kısımları özgün olarak yazılmış. Senden bana kalan filminin uyarlaması ve senaristliğini ise Levent Kazak üstlenmiş. Oldukça başarılı bir yazar ola ve geçmişte yaptığı işlerle de adından oldukça söz ettiren Levent Kazak ilk kez bir aşk filmi senaryosu kaleme almış.
Senden Banak Kalan filminin yönetmenliği ve yapımcılığı ise televizyon dünyasından tanıdığımız Abdullah Oğuz tarafından yapılmıştır. Abdullah Oğuz en çok reyting alan dizilerin aranan yönetmeni ve prodüktörüdür. Bu sefer de sinema da şansını denemiş ve oldukça da beğenilen bir işe imza atmıştır.

 

 

Senden Bana Kalan Full HD İzle

Senden bana kalan filminde aslında yıllardır alışık olduğumuz bir klişe üzerine durulmuş aşk mı para mı teması üzerinden yola çıkılan ve her zaman için aşkın galip geldiği bir final oluşturan bu tema senden bana kalan filminde daha özgün ve daha modern çizgiler ile ortaya koyulmuş. Çanakkale’de çekilen ve olağanüstü mekanları ile seyircisini büyüleyen senden bana kalan izle filmi oyunculuk performansları ve çekim kalitesi açısından da oldukça beğenilmiş ve sinema severlerden tam not almıştır.

 

Şehirde yetişmiş ve oldukça da şımarık büyümüş olan Özgür, dedesinin vasiyeti üzerine bir köye yerleşir ve buradaki köy yaşamına ayak uydurmaya çalışır. Mirası alabilmesinin tek şansı köy yaşamına ve köy hayatına ayak uydurmak olan Özgür için bu hiç de kolay bir süreç değildir. Fakat köye gelişinden kısa bir süre sonra Elif ile karşılaşır ve şimdiye kadar hiç kimseye duymadığı duygular hissetmeye başlar.

 

Senden Bana Kalan Konusu

 

Elif ve Özgür arasında başlayan bu aşk seyirciyi oldukça saracak ve son derece de duygusal sahnelere tanıklık edilmesini sağlayacaktır. Neslihan Atagül ve Ekin Koç’un başrollerde olduğu senden bana kalan filmi son dönemlerdeki en iyi aşk filmlerinden biri olmaktadır. Özellikle de genç kuşağın oldukça ilgisini çeken film vizyona girdiği günden itibaren yoğun bir ilgi ile karşılanmıştır. Vizyondaki başarısını internet izlemelerinde de yakalayan senden bana kalan filmi aramalarda en çok aratılan aşk filmlerinden olmuştur.
Kaliteli ve konsantre bir aşk filmi izlemek isteyenler için oldukça ideal bir film olma özelliğini gösteren sendene bana kalan izle seçenekleri ile de seyircisinin oldukça hoşuna gidecektir. Donmadan ve hiçbir şekilde araya reklam girmeden sunulan film yüksek ses ve görüntü kalitesi ile izlenebilmektedir. Ayrıca Senden bana kalan full izle filminin fragmanı internete yüklendiği gün en çok izlenen fragmanlar arasında olmuş ve seyircisinden yoğun talep göreceği daha o zamandan anlaşılmıştı.