Sapanca havuzlu villa

Sapanca havuzlu villa
10 Nisan 2023 16:14

Herkesten uzak izole bir şekilde tatil yapmak için ideal olan Sapanca havuzlu villa günlük kiralama esasına dayanır. Tatilciler istedikleri süre kadar bu evlerde konaklayabilirler. Sapanca’da en çok tercih edilen tatil bölgeleri arasında Kırkpınar, merkez ve Yanık Köyü yer alır. Özellikle Kırkpınar bölgenin en nezih ve göze hoş gelen bölgesi olarak bilinir. Yeşillikler içerisinde olan bölge göle yakın konumdadır. Geniş bahçeli olan villalar göl manzaralı olup doğa ile tamamen iç içedir. Bu sayede tamamen huzurlu bir ortamda vakit geçirilebilir.

 

Her biri özel tasarıma sahip olan havuzlu villalar genellikle yaz sezonunda tercih edilir. Bazı villalarda ısıtmalı havuz seçenekleri de vardır. Sonbahar kış sezonunda ise genellikle şömineli ve jakuzili olan villa seçenekleri değerlendirilir. Tüm villalarda yatak odası, mutfak, oturma odası ayrı bölümlendirilmiş olup tamamında temel eşyalar mevcuttur. Konaklama süresi boyunca eşyaların her biri tatilcilerin kullanımına açıktır. Bazı villalara evcil hayvan kabul edilmediğinden evcil hayvanı olan misafirlerin bununla ilgili önceden bilgi almasında fayda vardır.

 

Sapanca Havuzlu Villa Tatili

Tek gezginler ve çiftler için de uygun olan Sapanca havuzlu villa tatili mutfak, televizyon, klima, oturma grubu, beyaz eşyalar ve daha pek çok eşyaya sahiptir. Villalara giriş çıkış saatleri sabit olup konaklayacak kişilerin buna uymaları gerekir. Genellikle evin içerisinde sigara kullanımı yasaktır. Tüm tatilcilerin villa için belirlenen kurallara uymaları beklenir. Yemek tatilciler tarafından hazırlanabilir. Bazı villalarda kahvaltı dahil hizmetler mevcuttur. Rezervasyon yaptırmadan önce bu tür detaylara bakılmalıdır. Tamamı müstakil olan evlerde ısıtmalı havuz seçeneklerinin olması dört mevsim havuz keyfi yapabilmeyi sağlar. Barbekü seçeneğinin olması ise özellikle kalabalık aile ya da arkadaş grubuyla giden tatilciler tarafından ilgi görecektir.