Rize’den sonra Trabzon’da da İmamoğlu afişleri toplandı

Rize’den sonra Trabzon’da da İmamoğlu afişleri toplandı
28 Nisan 2022 17:26

Ramazan Bayramı nedeniyle Trabzon’u ziyaret edecek olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentin çeşitli yerlerine asılan afişler kaldırıldı. İmamoğlu’nun afişleri daha önce de Rize’de toplanmıştı.

 

 

Ramazan Bayramı’nda 3 Mayıs’ta Rize’yi ve 4 Mayıs’ta da Trabzon’u ziyaret edecek olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için 2 şehirde de vatandaşları bilgilendirmek için afişler asıldı. Dün Rize’de ki afişler karayolları ekiplerince kaldırılırken, bir gün sonra da Trabzon’da ki afişler toplanmaya başlandı. Sivil kıyafetli iki kişinin İmamoğlu’nun afişini kaldırması bir vatandaş tarafından kaydedildi.

 

 

“KORKU VE HAZIMSIZLIK ETKİSİ”

 

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, afişlerin trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek yerlerde olmadığını belirterek, “Bayramlaşmak için memleketine gelen bir kişinin, afişleri neden toplanır? Korku ve hazımsızlığının etkisi bu. Afişler trafikte sürücülerin görüşünü engelleyen yerde değiller. 8-9 ilçeden afişlerin toplandığına dair bilgi aldık. İnsanların eklem ağrıları geçecek ama AKP’lilerin Ekrem ağrıları geçmeyecek. Afişleri toplamakla bizi engelleyeceklerini mi sanıyorlar” diye konuştu.