Renkli hayaller

Renkli hayaller
22 Mart 2018 09:30

2018 yılına girerken hayatımıza yepyeni bir trend hasıl oldu. Bu trendle birlikte bebek henüz doğmadan yapılan hazırlığın miktarı da maliyeti de bir miktar arttı. Ancak hastaneye gelenlere güzel bir karşılama açısından hoş görünen bebek kapı süsü ve diğer detaylarla birlikte hoş ziyaretçilere hoş geldin deniyor. Yapılan araştırmaya göre özel hastanelerin neredeyse tümünde doğan bebeklerin odasında böyle bir karşılama süsü bulunmakta. Hastane kapı süsü modelleri modaya göre sürekli değişmekte ve şekillenmektedir. Satıcılar da bu konuda sürekli kendilerini yenilemek zorunda kalıyorlar.

 

Hal böyle olunca trendi takip eden kişilerden alınan kapı süslerinin değeri bir kat artıyor. Örnek vermek gerekirse bu senenin modası keçe ağırlıklı, bebeğin isminin yazılı olduğu ve cinsiyetine göre belirli figürlerin eklendiği bol renkli kapı süsleri. Bir örnek vermek gerekirse;

renkli-hayallerim-foto (1)

Nehir bebek için hazırlanan bu kapı süsü birçok anne adayının beğeneceği türden ve mümkün olduğunca az maliyetli bir örnek.

Bunun erkek bebek için bir örneğini merak ediyorsanız, kuşkulanmayın, onu da paylaşıyoruz.

renkli-hayallerim-foto (2)

 

Erkek bebek için yapılan bu hayvan figürlü sevimli keçe kapı süsü bu senenin yeni trendleri arasına çoktan girdi.

Ayaz bebeğin ismi de farklı renklerde yazılarak göze hoş gelen bir tasarım oluşturulmuş bu örneğimiz ve benzer bebek süsleri renkli hayallerim web sitesinden alınmıştır. Tüm doğacak yeni bebeklerin ve annelerin bu güzel günü özelleştirmek adına bu tarz bir süse ihtiyaç duyabileceğini tahmin ediyoruz. Bu süsler yalnızca hastanede değil, aynı zamanda hastane dönüşü bebek odasında kullanabileceğiniz uzun ömürlü bir görsel olarak size hatıra kalacaktır.

Daha farklı fikirler ve örnekler için web sitesini ziyaret edebilir kendi düşüncelerinize uygun bir seçim yapabilir ve bunu adresinize teslim alabilirsiniz.