Patent Kurumu’ndan, denize sıfır otelde ‘ultra HD’ toplantı!

Patent Kurumu’ndan, denize sıfır otelde ‘ultra HD’ toplantı!
5 Aralık 2022 09:11

Ekonomik kriz nedeniyle kamuda tasarruf tedbirleri alınmaya çalışılırken, Türk Patent ve Marka Kurumu, Antalya’da konuklarını lüks içinde ağırladı.

 

 

Türk Patent ve Marka Kurumu, Antalya’da denize sıfır otelde ‘ultra HD’ toplantı yaptı. Yönetim kurulu üyeleri arasında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, AKP Nevşehir eski Milletvekili Ebubekir Gizligider’in de bulunduğu kurumun uluslararası toplantısına, 539 bin 539 TL ödendi.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre beş yıldızlı otelde yapılan toplantıda konuklar için ultra her şey dahil hizmet sunuldu. Devletin kasasından 539 bin lira çıktı.

 

 

MASRAFTAN KAÇINMADI

 

Antalya’daki Trendy Lara Otel’de 24-25 Kasım’da “Coğrafi İşaretler Sempozyumu ve Sergisi” düzenlendi. 2 Kasım 2022’de ihaleye çıkılarak toplantının yapılacağı otelin özellikleri sıralandı. Şartnamede, “Yerli ve yabancı katılımcıların 2 gece; görevli personelin de 4 gece olmak üzere toplamda 56 gece, Antalya İl Belediye sınırları içerisinde Lara ve Kundu bölgesinde beş yıldız, denize sıfır bir otelde, single odada ‘ultra her şey dahil’ konaklamaları sağlanacaktır” denildi. Katılımcıların transferleri için kullanılacak araçların en az ikisinin VIP olması istendi.