Osmangazi Oto Servis

Osmangazi Oto Servis
1 Ağustos 2022 12:00

Osmangazi oto servisi, araç bakım ve muayene hizmetleri, oto elektrik hizmetler, mekanik bakım ve onarım hizmetleri, kaporta tamiri, oto boya hizmetleri gibi birçok hizmet olanağını siz değerli müşterilerine profesyonel bir şekilde sunmaktadır. Alanında uzmanlaşmış ekiplerimizle her marka aracınızın yaşadığı sorunları profesyonel bir şekilde çözüme kavuşturmaktayız. Sizlerde Osmangazi oto servisi firmasının sunmuş olduğu profesyonel hizmetlerden yararlanmak için irtibat numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Osmangazi Oto servis olarak profesyonelliği elden bırakmayan, müşteri memnuniyetine özen gösteren firmalardan biriyiz. İstanbul Osmangazi bölgesinde uzun yıllardır oto servis hizmetleri sunan firmamız kendini sektöründe ispat etmiş firmalardan biridir. Firmamız bünyesinde hizmet veren oto servis ustalarımız sektörün en deneyimli isimleridir.

 

Osmangazi oto servis hizmetleri

Osmangazi bölgesinde en fazla tercih edilen oto servis merkezlerinden biri olan firmamız kendini sektöründe kabul ettirmiş ve ispatlamış olan profesyonel firmalardan biridir. Araçlarınızın markası ve modeli fark etmeksizin sizlere her zaman profesyonel ve benzersiz hizmetler sunuyoruz. Sizlerde sunmuş olduğumuz hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız uzun yıllardır Osmangazi bölgesinde faal olarak sanayicilik hizmetlerini sürdürmektedir. Bakım ve onarım hizmetleri konusunda deneyimli olan firmamız her zaman müşterilerinin taleplerine çözüm odaklı hizmetler sunmaktadır. Özellikle araçlarınızın bakım ve muayene işlemlerini uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetlerle çözüme kavuşturan firmamız her zaman müşterilerinin en iyi şekilde hizmet alması için profesyonellikle mücadelesine devam etmektedir.

Osmangazi oto servis fiyatları

Osmangazi oto servis fiyatları alacağınız hizmetlere göre değişmektedir. Örneğin; akü değişimi hizmetiyle oto elektrik hizmeti arasında farklı bir fiyat farkı vardır. Çünkü bu işlemler farklı olduğundan talep edilen fiyatta farklı olacaktır. Bu yüzden oto servis fiyatları alınan hizmetlere göre değişim göstermektedir.  Hizmet kapsamımız şu şekildedir;

  • Rot balans ayarı
  • Akü değişimi
  • Oto lastik değişimi
  • Araç tamiri bakım ve onarım işlemleri,
  • Mekanik bakım ve onarımı
  • Oto boya
  • Kaporta ve göçük tamiri

Sizlerde bu hizmetlerimizden yararlanmak için web sitemiz ve irtibat numaralarımız üzerinden bizimle iletişim kurabilirsiniz. Hizmetlerimizi 7/24 kesintisiz bir şekilde siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Sizlerde bu hizmetlerimiz için internet sitemizi inceleyebilirsiniz.