Onur Air uçak bileti

Onur Air uçak bileti
19 Temmuz 2017 13:27

Türkiye’nin en çok kullanılan hava yolu firmalarında biridir.

 

 

İstanbul Atatürk hava limanı merkezlidir. Ve birçok direkt uçuşunu İstanbul Atatürk hava limanı üzerinden gerçekleştirmektedir. İç ve dış hatlarda birçok noktaya karşılıklı olarak direkt uçuş bulabilirsiniz. Onur Air, 1992 yılında kurulmuştur. O günden bu yana Onur Air uçuşları olmaktadır. 25 yılı aşkın tecrübesi ile gayet başarılı bir grafik çizmektedir.

 
İstanbul üzerinde Sabiha Gökçen üzerinden uçuş yapmamaktadır. İstanbul’da bulunan iki hava limanı da bu konuda oldukça aktiftir. Eğer Avrupa yakasındaysanız Onur Air uçak bileti alarak Dünya’nın dört bir köşesine uçuş yapabilirsiniz.
Onur Air’de her yolcu tipine uygun uçuş bulabilirsiniz. Uçak biletleri paket şeklinde satılmaktadır. Paketlerin kendi içlerinde farklı özellikleri bulunmaktadır. 3 Adet paket tipi bulunmaktadır. Sade paket ile 8 + 15 bagaj hakkınız bulunmaktadır. Dış hatlarda ise 8+ 20 kg bagaj hakkınız vardır ( 8 kg kabin bagajıdır). Standart paket ile bagaj hakkınız iç hatta 8+ 20 kg, dış hatta 8+ 30 kg olmaktadır. Ayrıca koltuk ve yemek seçimi de paket içerisinde size sunulmaktadır. Ve son olarak özel paket ile bagaj hakkı daha da artmaktadır. İç hatlarda 8 + 25 kg iken dış hatlarda 8 + 40 kg şeklinde bagaj hakkınız bulunmaktadır.
Onur air uçuşlarını daha verimli kullanmak için kampanyaları da kontrol edebilirsiniz. Onur Air en çok kampanya yapan firmalardan birisidir. Yaptığı kampanyalar ile çok daha ucuza bilet almanızı sağlamaktadır. Ayrıca nitelikli bilet uygulaması ile de müşteri memnuniyetini sağlamıştır.
Onur Air uçak bileti için internet sistemleriniz kullanabilirsiniz. Uçak biletinizi internet ya da mobil uygulamalardan alabilirsiniz. Aynı şekilde işlemlerinizi de yine aynı şekilde kendiniz yapabilirsiniz. Bunun dışında acenteler ve çağrı merkezleri de size yardımcı olacaktır. Siz de uçak biletinizi uygun almak istiyorsanız Plusfly.com’u ziyaret edebilirsiniz.