Murat Kurum mal varlığını neden açıklamıyor?

Murat Kurum mal varlığını neden açıklamıyor?
16 Mart 2024 11:14

Yerel seçim yaklaştıkça adaylar mal varlıklarını açıklamaya başladı. İstanbul’da mal varlığını açıklayan tek aday ise İBB Başkanı ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu. AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ise hâlâ mal varlığını açıklamadı.

 

 

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Adaylar mal varlıklarını art arda açıklıyor. Mal varlığını ilk açıklayan isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Mansur Yavaş olmuştu. Yavaş, rakibi AKP’nin adayı Turgut Altınok’a yaptığı çağrıların ardından Altınok da tartışmalı şekilde mal varlığını açıkladı.

 

 

MURAT KURUM MAL VARLIĞINI AÇIKLAMADI
İstanbul’da ise mal varlığını açıklayan tek aday İBB Başkanı ve CHP’nin yeniden adayı Ekrem İmamoğlu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, sosyal medya hesabı X’ten (Twitter) Murat Kurum’u mal varlığını neden açıklamadığına yönelik eleştirdi.

 

 

“MALVARLIKLARINI HALA AÇIKLAYAMIYORLAR”
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ongun, “Başkent Ankara’nın iddialı adayları da malvarlığını açıkladı. İstanbul’da malvarlığını açıklayan tek aday ise hala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu. Seçime 15 gün kaldı. 2 ev, 1 araba ve bir miktar borcu olanlar 4 maddelik malvarlığını hala açıklayamıyor” ifadelerini kullandı