Muharrem İnce halkın içine karıştı onlarla beraber orucunu açtı

Muharrem İnce halkın içine karıştı onlarla beraber orucunu açtı
18 Mayıs 2018 21:43

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce , Tekirdağ’daki mitinginin ardından İstanbul’a döndü. Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katılan İnce, halkla iç içe girerek onlarla birlikte orucunu açtı.

 

 

 

CHP’nin 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday gösterdiği Muharrem İnce, seçim turlarına devam ediyor. Tekirdağ’da yoğun bir kalabalığa seslenen İnce, bu mitingin ardından İstanbul’a döndü.

ıo1

 

İnce’nin İstanbul’daki adresi Avcılar oldu. Avcılar Belediyesi’inin düzenlediği iftar programına katılan İnce, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

 

İnce’nin korumalardan uzak bir şekilde halkın içerisine girmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

ıo2

 

“KİMSE BENİM İFTAR SOFRALARINI ‘İFTİRA SOFRALARI’ HALİNE GETİRMEMİ BEKLEMESİN”

 

CHP’nin adayı İnce burada yaptığı kısa açıklamada, “Kimse benden iftar sofralarında siyaset yapmamı beklemesin. Kimse benim iftar sofralarını ‘iftira sofrası’ haline getirmemi beklemesin. Türkiye’nin birleşmeye, bütünleşmeye ihtiyacı var. Gençlerimizi ülkeyi terk ediyor. Buna çözüm bulmamız gerekiyor. Şeffaf bir demokrasiye ihtiyacımız var. Adil bir hukuk devletine ihtiyacımız var. Un var, şeker var, helvayı yapacak bir ustaya ihtiyaç var. O da 24 Haziran’da olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

 

8-5

 

 

Kaynak: Zeynep Gürcanlı/Sözcü

 

Muharrem İnce halkın içine karıştı onlarla beraber orucunu açtı