Mansur Yavaş: Kirli siyaseti yeraltına gömeceğiz

Mansur Yavaş: Kirli siyaseti yeraltına gömeceğiz
9 Mart 2019 08:34

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mandur Yavaş, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinin Ankara’nın dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yavaş, Mamak’ta seçim koordinasyon merkezi açılışında vatandaşlarla bir araya geldi. Yavaş’a program sırasında Millet İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci eşlik etti.

 
Yaptığı konuşmada, 3. kez aday olduğunu hatırlatan Yavaş, “Buraya da 3. kez geliyorum. Geçen defa geldiğim de hangi sorunlar varsa hala aynı sorunlar var. Hala Mamak’ın sorunları var. Kentsel dönüşüm, ulaşım sorunu hala sürüyor. Ankara’da, Mamak’ta yönetimi değiştireceksiniz” dedi. Mamak’ın kentsel dönüşüm sıkıntısını hatırlatan Yavaş, şöyle devam etti:

 

 

“KİRLİ SİYASETİ YERALTINA GÖMECEĞİZ”

 
“Kentsel dönüşümle insanları perişan ediyorlar. Ulaşım sıkıntısı da epey var, her yerde var. Demek ki zihniyetin değişmesi lazım. Kentin her tarafına eşit hizmet gitmesi gerek. Biz katılımcı, şeffaf bir anlayış için geliyoruz. Herkese eşit hizmet gelecek. Seçim kazandığımız zaman zafer kazandık demeyeceğiz. Çünkü biz hiç kimseyi öteki olarak görmüyoruz. Karşımızdakine baktığımız zaman rengini, kimliğini asla göremeyeceğiz. Ankara’da o kadar fitne fesada rağmen insanlar birbilerini seviyorlar. Temiz siyaseti biz devam ettireceğiz. Kirli siyaseti Ankara’nın yeraltına gömeceğiz inşallah.”

 

 

“KURU KURU İFTİRA ATMASINLAR”

 
“Mamak’ta 17 yıldır aynı hükümet var, Mamak’ın hangi sorunu çözüldü?” diye soran Yavaş, “Belediyeden işçi atacak, diyorlar. Yenimahalle kimi attı işten? Neden atayım? PKK’lı işe alacak, diyorlar. Neden alayım? Yenimahalle’de kaç tane PKK’lı yakaladınız? 20 bin PKK’lı varsa İçişleri Bakanı nerede? Bu listeleri yapanların elinden alıp, yakalasa ya? Kuru kuru iftira atmasınlar” diye konuştu.

 

 

“MAMAK’IN BÜTÜN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

 
Yavaş, Adnan Demirci ile yeni bir yönetim getireceklerini söyleyerek, “Mamak’ta hizmet öncelikli bölgeler ilan edip, bütün problemlerini çözeceğiz. Çünkü vatandaşlarımız oyu verip, karşılığını alamamıştır. Biz farkımızı gösterip, yeni bir anlayış getireceğiz” dedi.
Yavaş, daha sonra Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Kendisini takip eden kadın basın mensuplarına çiçek veren Yavaş, onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.