Mansur Yavaş, eczane veresiye defterlerini kapattırdı

Mansur Yavaş, eczane veresiye defterlerini kapattırdı
7 Mart 2024 11:53

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacı Odası iş birliği ile hazırlanan ‘Sağlığa El Ver’ projesi kapsamında bu seferde Başkentteki eczanelerin veresiye defterleri kapatıldı. Hayırsever bir vatandaşın aracılığıyla uygulamaya geçen proje ile 133 eczaneden gelen bilgi doğrultusunda 1429 hastanın toplam 1 milyon 110 bin 464 TL’lik borcu ödenmiş oldu.

 

 

Pandemi döneminde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çağırısı ile ‘İyilik bulaşıcıdır’ sloganıyla başlayan dayanışma kampanyaları devam ediyor.

Başkentte dayanışma ruhunu yeniden canlandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Eczacı Odası iş birliği ile hazırlanan ‘Sağlığa El Ver’ projesi başladı.

 

 

1429 HASTANIN BORCU ÖDENDİ

 

 

Pandemi döneminde Ankara’dan başlayarak tüm Türkiye’ye yayılan bakkalların veresiye borçlarını ödeme kampanyası şimdi de eczaneler için hayata geçirildi.

Ankara Eczacı Odası’nın 133 eczaneden alarak Büyükşehir Belediyesine yaptığı bildirim doğrultusunda Ankaralı bir hayırsever aracılığıyla 1429 hastanın toplam 1 milyon 110 bin 464 TL’lik borcu ödendi. ANKA