Manisa’da önseçimi İnceciler kazandı!

Manisa’da önseçimi İnceciler kazandı!
24 Aralık 2018 13:00

CHP Manisa milletvekili Mazlum Nurlu, Manisa Salihli’de yapılan eğilim yoklamasında sandıktan birinci çıktı.

 

 

Manisa’nın Salihli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partili üyeler eğilim yoklamasında sandık başına giderek Salihli Belediye Başkan adayını belirledi. Yapılan seçimde kullanılan oyların bin 237’sini alan Avukat Mazlum Nurlu, CHP’nin Salihli Belediye Başkan adayı oldu.

 

 

2 bin 814 üyeden bin 768 üye 8 sandıkta oy kullandı. Kullanılan oyların 20’si geçersiz sayılırken Saniye Ağgül 159, Mazlum Nurlu bin 237, Mehmet Şanver 370 oy aldı.

 

CHP’de 24 Haziran sonrası olağanüstü kurultayın tıplanması için imza veren ve Muharrem İnce’ye yakınlığıyla bilinen Mazlum Nurlu yaptığı konuşmada “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Salihli’de CHP’nin şanlı bayrağını belediye dikmek için, el ele, kol kola ve gönül gönüle çalışacağız. Sözümüz söz, 1 Nisan’da Salihli Belediyesini kazanacağız” dedi. Nurlu, “Bu bayrak yarışında bana verdiğiniz destekten dolayı tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarını belirlemek için ön seçim yapılan yerlerde parti içi muhalefetin adaylarının kazanması dikkatlerden kaçmıyor ve CHP Genel Merkezi’nin neden ön seçim yaptırmadığı sorusu da bu sonuçlarla yanıtını buluyor.