Lizay’da tektaş indirimi

Lizay’da tektaş indirimi
7 Ağustos 2018 09:52

Bağlılığın, aşkın sembolü olan tektaş pırlanta, alırken dikkat edilmesi gereken durumları da beraberinde getiriyor. Pırlanta alırken öncelikle taşının özelliklerini karatını ve rengini öğrenmek gerekir. Ve aldığınız yerden pırlanta ürününüzü sertifikalı almalısınız. Kadınlar tektaş alırken parmak boylarıyla ilgili sorunlar yaşayabiliyor.

 

 

İşte tam olarak bu durumun farkında olan Lizay markası ise kadınlar için dünyanın en özel tek taş pırlanta ürünlerini üretiyor. Elips şeklinde uzayarak uçlarda sivrilen markiz taşlı tektaşlar, oval ve kenarı lazer işçiliklerle işlenmiş kontürlü tek taş modelleri, damla formatındaki lazer kontürlü tek taşlar, son derece modern tasarımlı baget tek taşlar, yuvarlak faset kesimli ve üstün parlaklığa sahip olan görkemli tektaşlar, altın metalinin bulunduğu kısımların mikro pırlantalarla çerçevelendiği fantazi tektaş modelleri, sarı altın tektaş modelleri, beyaz altın tektaş modelleri, rose quarts tektaşlar hepsi ama hepsi görmeye değer nitelikleriyle Lizay’da sizleri bekliyor.

 

Tektaşların dışında her zaman daha fazla görkem ve şaşa arayan bayanlarsa pırlanta beştaş ürünlere yönelmekte. Beş Taş pırlantalar; hem manevi anlam bakımından, hem de görkem bakımından tek taş yüzük modellerini bir tık geride bıraksa da, tek taşın sadeliği ve asaleti her zaman yine de beş taş yüzüklerle yarışabilecek niteliklerdedir.

 

Öte yandan eşlerine çok ama çok aşık olan centilmen erkeklerin de almadan geçemedikleri bir mücevher klasiği varsa o da beş taş yüzüklerin ta kendisidir. Bu yüzden eğer eşinize beş taş yüzüklerden alacaksanız dünyanın en berrak, net ve kaliteli beş taş pırlantalarını Lizay Pırlanta sayfalarında bulabileceğinizi söylemek isteriz.

 

Pırlanta konusunda hizmet kalitesini ve standartlarını her zaman ispat etmiş olan Lizay pırlanta, sizleri eşsiz pırlantalarla buluşturmak için çabasını sürdürüyor. Bu anlamda da dünya trendlerini yakından takip ederken kalitesinden de asla ödün vermiyor.

 

 https://www.lizaypirlanta.com/