Libya Uçak Bileti

Libya Uçak Bileti
26 Mayıs 2017 16:07

 

Libya, bir Kuzey Afrika ülkesidir. Başkenti Trablus olmakla birlikte Bingazi, Mistrate ve Fizan önemli şehirlerindendir. Ülkenin para birimi Libya Dinarı’dır. Günlük hayat içerisinde Dolar ve Avro da kullanılabilmektedir. Libya Dinarını havalimanındaki döviz bürolarından temin etmeniz mümkündür. Türklere vize uygulamayan ülkelerden biridir. Libya uçak bileti, Libya’ya uçuş yapan bütün hava yolu şirketleri tarafından temin edilebilmektedir. Bulunduğunuz yerdeki Trablus Uluslararası Havalimanına uçuş yapan dilediğiniz hava yolu şirketine gidip Libya’ya bilet alabilirsiniz. Trablus Uluslararası Havalimanı kent merkezine 34 km uzaklıktadır. Merkeze ulaşmak için taksi kullanabilirsiniz. Ülkenin büyük bir bölümünü çöller oluşturmaktadır. Nisan, Mayıs, Ekim ve Kasım ayları ülkeyi ziyaret için en uygun zamanlardır.

Libya Uçak Bileti

 

Libya’nın Kültürü ve Manzaraları

 

Libya’nın yerlilerini Berberi kabileler oluşturmaktadır. Berberiler, ülkenin nüfusunun yüzde 3’ünü oluşturmaktadır. Geleneksel yaşamlarını çöllerde devam ettirmektedirler. Libya, bir çok antik çağ kültürünü içinde barındırmaktadır. Bu topraklara geçmiş dönemde Fenikeliler, Kartacalılar, Büyük İskender’in orduları, Ptolemaus Hanedanı, Romalılar, Arap-İslam İmparatorluğu ve Osmanlılar hakim olmuşlardır

 

Olağanüstü manzaralara sahip olan Fizan Çölü aynı zamanda Sahra çölü tarafından çevrelenmiştir. Kendinizi okyanustaymış gibi hissettirecek olan Murzuk ve Ubrani kum denizleri bulunmaktadır. Fizan Çölünde jeep’lerle ya da develerle safari gezileri yapılmaktadır. Libya, geleneksel yapıda ki, çöle uygun olarak tasarlanmış evleriyle harika manzaralar sunmaktadır. Bingazi ülkenin ikinci büyük şehridir ve oldukça modern bir görünüme sahiptir. Bu bölgede bulunan Özgürlük Meydanı ve Kapalıçarşı gezip görülmeye değer güzel yerlerdendir. Bunların yanı sıra Cyrene’deki Zeus Tapınağı, Forum, Agora, Apollo Tapınağı, Nekropolis, Tulmeyse’deki Sütunlu Villa ile Agora, Apollonia’daki Orta Kilise ile Tiyatro son derece görkemli eserlerdir. Her yıl Ekim ayında Ghadames Festivali yapılmaktadır. Bu festivalde Berberi yaşam tarzı geleneksel kostümlerle tanıtılıp, yaşatılmaktadır. Ülkede alkol kullanımı katı kurallarla yasaklanmıştır.

 

libya

Libya uçak bileti ihtiyacı, genel olarak iş dünyasının ilgi alanına girmektedir. Zira Libya’da yaşanan siyasi çalkantıdan önce olduğu gibi, sonrasında da birçok firma, Libya’da çeşitli projelere imza atmaya devam etmektedir. Özellikle inşaat firmalarının, elektrik santrali veya altyapı çalışmaları için toplu işçi nakil ihtiyaçlarında Plures Air, ekonomik ve hızlı çözümler üretebilme kabiliyetiyle farkını göstermektedir. Yakın geçmiş dönemlerde tarifeli seferler düzenlenemez ve Libya uçak bileti bulunamazken, Plures Air düzenlediği özel charter seferleri ile basında sık sık yer almış ve almaya devam etmektedir.

 

Detaylı bilgi için: https://www.plurestravel.com.tr/libya-ucak-bileti

Plures Travel

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi – EGS Business Park Blokları No: 9 Yeşilköy – Bakırköy İstanbul / TÜRKİYE

T// +90 212 465 33 32

F// +90 212 465 83 36

https://www.plurestravel.com.tr/