Kılıçdaroğlu’ndan parti içi muhalefete diktatör gibi cevap!

Kılıçdaroğlu’ndan parti içi muhalefete diktatör gibi cevap!
22 Mayıs 2016 17:34

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Herkes söylediklerine dikkat etsin. Parti disiplinine uymayan gider” dedi.

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya kampında milletvekillerinden gelen eleştirileri yanıtladı ve ”Parti içinde çok sesli bir görüntü hakim. Bu yapının oy alması mümkün değil. Herkes söylediklerine dikkat etsin. Parti disiplinine uymayan gider” dedi.

 

 

AKP’nin dokunulmazlık konusunu referanduma götürerek CHP’yi ”Tuzağa çekmek istediğini ve bunu bozduklarını” söyleyen Kılıçdaroğlu’nun ”Dokunulmazlığı kalkan arkadaşlar bireysel başvuru yaparlar, toplu yapmayacağız. HDP’nin açığını kapatanlar gider başka partide siyaset yapar” dediği öğrenildi. CHP lideri basına kapalı toplantıda şu mesajları verdi.

 

 

TOPLAYIN İMZAYI GELİN

 

 

Beni koşullar Genel başkan yaptı. Ömrümün sonuna kadar bu koltukta oturma niyetinde değilim. Genel başkan adaylığı için delegeden toplanması gereken imza oranını yüzde 20’den yüzde 10’a düşürdüm. Gerekirse 5’e de çekeriz. Yeterli imzayı getiren kurultayı toplar.

 

 

SOKAĞA ÇIKMAYACAĞIZ

 

 

Özellikle bana yönelik yumurtalı saldırı sonrası sokağa çıkmamız gerektiğini söyleyenler var. Sokağa çıkmakla oy kazanılmaz. Bizim asıl evlere girmemiz gerekiyor. Vatandaşlarla diyalog kurun, isteklerini not edin ve bana bildirin.