Kılıçdaroğlu’na ‘adaylık’ çağrısı!

Kılıçdaroğlu’na ‘adaylık’ çağrısı!
8 Ocak 2023 16:44

Proje tanıtım toplantısında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “Bu ülkenin sizin liderliğinize ihtiyacı var. Sahip olduğunuz yüksek adalet duygunuzdan dolayı sizin Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olmanız lazım” diye seslendi.

 

 

Esenyurt Belediyesi Proje ve Hizmet Tanıtım Toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt katıldı.

Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Belediyesi’nin projelerine dair geniş bir sunum yaptı.

 

 

KILIÇDAROĞLU’NA ADAYLIK ÇAĞRISI

 

Bozkurt, konuşmasının sonunda CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seslenerek şunları söyledi:

“Bu ülkenin sizin liderliğinize ihtiyacı var. Kusura bakmayın belki kalkacak kızacaksınız. Ben şu anda Esenyurt Belediye Başkanı olarak konuşmuyorum. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir vatandaşı olarak konuşuyorum. Bunu söyleme hakkımın olduğunu düşünüyorum. Neden siz? Ben sizden daha çok Türkiye’yi bir arada tutacak başka bir kişiyi bilmiyorum.

Kişisel hırslarında arınmış, ülkemizin geleceğini kendi düşüncenizden daha çok öncelleyen başka bir kişi de bilmiyorum. Devlet tecrübesi olarak SSK’da çalıştınız, maliyede çalıştınız, CHP’yi yönettiniz. CHP’yi yönetmek bence dünyanın en büyük devletini yönetmekten daha zor. Genel başkan yardımcılarım kızmasınlar bana. Benim aklıma başka kimse gelmiyor. Bu sözlerin sonunda sahip olduğunuz yüksek adalet duygunuzdan dolayı sizin Türkiye Cumhuriyeti devleti cumhurbaşkanı olmanız lazım.”

 

 

TÜM SALON AYAĞA KALKIP SLOGAN ATTI

 

 

Kemal Deniz Bozkurt’un konuşması sırasında tüm salon ayağa kalkarak alkış tuttu, “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganları atıldı.