Kılıçdaroğlu, yasak alanını genişletti!

Kılıçdaroğlu, yasak alanını genişletti!
28 Eylül 2018 08:57

Kemal Kılıçdaroğlu, kaybettiği 9 seçime rağmen eleştirileri kabul etmeyip, Kemalistler dışında parti önünde “Koltukla” eylem yapan sıradan bir üyeyi bile kendi deyimiyle “Kapının önüne koyacak” derece de dikta yönetimi ilan eden CHP lideri, yasak alanını genişletti.

 

 

 

Kılıçdaroğlu’na göre CHP’yi kıyıdan köşeden eleştiren CHP’li yazarları bile paylaşmak artık yasak. Sözcü yazarı Bekir Coşkun’un yazılarını paylaşan Ali Uluşahin, CHP Bursa İl Başkanlığı tarafından “Partide aldığı görev, sorumluluk ve üyelikle bağdaşmayan” paylaşım gerekçeleriyle disiplin kuruluna sevk edildi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Ali Uluşahin, “Bekir Çoşkun da paylaşmak CHP’de suç sayılmış! Gel de gülme” dedi.

 
İKTİDAR OLSALARDI HAPİSTEYDİK

 
Ayrıca Göktürk Özçelik isimli parti üyesi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gerekçesiyle disipline gönderilen bir diğer isim oldu. Kılıçdaroğlu ekibinin skandal hamleleri Bekir Coşkun’un dünkü “Baba, kusura bakma” başlıklı yazısında da yer buldu. Coşkun, “İktidarda olsalardı, Ali kardeşimle hapisteydik…” ifadesiyle Kılıçdaroğlu’nu gündeme taşıdı.

 

 

46ccc313b51816b1