Kılıçdaroğlu, kendisine mektup yazan Çelebi ve Aksoy’la görüşecek!

Kılıçdaroğlu, kendisine mektup yazan Çelebi ve Aksoy’la görüşecek!
26 Ocak 2021 09:53

Kılıçdaroğlu’nun, parti politikalarına ilişkin eleştirilerde bulunan ve rahatsızlıklarını mektup yoluyla kendisine ileten İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile görüşeceği konuşuyor.

 

 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un, parti yönetimine yönelik eleştirilerin yer aldığı mektubu tartışılmaya devam ediyor.

Kulislerde, “29 Ekim Gücü” diye isimlendirilen iki isimin, Muharrem İnce ile görüştüğü ve onun kuracağı partiye geçebileceği dillendirilirken, mektuba yanıt verilmemesi de iki ismin partiden kopabileceği söylentilerine neden oldu.

Cumhuriyet’in haberine göre, Çelebi ve Aksoy’un, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile görüşeceği ve rahatsızlıklarını dile getireceği, iki isimin daha sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği konuşuluyor.

Öte yandan, Antalya’nın İbradı ilçesi CHP’li Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun dün paylaştığı sosyal medya mesajı dikkat çekti. Küçükkuru’nun, “Öyle özgürlükçü ve eşitlikçi bir parti kuruyoruz ki Atatürk’ün Türkiyesi’ne böyle bir parti çok yakışacak” şeklindeki ifadeleri, Muharrem İnce’nin kuracağı partiye geçeceği yorumlarına neden oldu.