Kendisini hırsızlığa zorlayınca!..

Kendisini hırsızlığa zorlayınca!..
29 Eylül 2014 08:23

Adapazarı’nda 36 yaşındaki Recep Kuru, iddiaya göre kendisini hırsızlığa zorlayan arkadaşı 34 yaşındaki Recep Kıloğlu’nu tabancayla öldürdükten sonra cesedini mısır tarlasına attı.

 

Olay, dün öğle saatlerinde jandarmaya gelen Recep Kuru’nun, “Arkadaşımı öldürdüm. Cesedi de Solaklar Mahallesi’nde mısır tarlasına attım” diyerek teslim olmasıyla ortaya çıktı. Recep Kuru ile birlikte mısır tarlasına giden jandarma ekipleri, gösterilen yerde Recep Kıloğlu’nun cesedini buldu.

 

Olay yerinde ve ceset üzerinde yapılan incelemede, Recep Kıloğlu’nun karnından tabanca ile vuralarak öldürüldüğü belirlendi. Ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, jandarmaya teslim olan Recep Kuru, Recep Kıloğlu’nun kendisini hırsızlığa zorladığını öne sürerek şöyle dedi:

 

“Benden hırsızlık yapmamı istiyordu. Ben kabul etmeyince beni öldürmekle tehdit etti. Ben de korktum. Cuma günü Karasu’dan çağırıp Solaklar’da buluştuk. Aramızda tartışma çıktı. Ben de tabanca ile vurdum. Cesedi de mısır tarlasına bırakıp kaçtım. Ancak sonra pişman olup teslim oldum.”

 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.