Kayıp genç iple boğulmuş

Kayıp genç iple boğulmuş
26 Ağustos 2015 17:33

Hatay’da 24 gündür aranan 26 yaşındaki Yusuf Arslan’ın toprağa gömülü cesedi bulundu. Arslan’ın iple boğularak öldürüldüğü belirlendi.

 

 

İlçeye bağlı Çöğürlü Mahallesi’nde oturan ve 2 Ağustos’tan bu yana kendisinden haber alınamayan Yusuf Arslan’ı bulmak için jandarma çalışma başlattı. İzine rastlanmayan Arslan’ın cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali düşünen jandarma ekipler, çalışmaları yönde derinleştirdi. Yaptıkları araştırmada gencin yaklaşık 1 yıldır ismi açıklanmayan bir kızla sevgili olduğu ve bu nedenle kızın ağabeyi Atilla Y. tarafından tehdit edildiğini belirledi. Ekipler ayrıca, kızın ismi açıklanmayan bir kuzenini de takibe aldı. Takip sonunda kuzenin çok sık görüştüğü arkadaşıyla irtibata geçen jandarma, Yusuf Arslan’ın öldürüldüğünü belirledi.

 

DÖVMESİNDEN TANIDILAR

 

Bunun üzerine jandarma kızın ağabeyi ve kuzenini gözaltına aldı. Atilla Y.’nin Meydan Mahallesi Tatil Sitesi yakınlarında boş arazide gösterdiği yerde Yusuf Arslan’ın cesedi bulundu. 2 metre derinlikten çıkarılan iple boğularak öldürüldüğü ve ipin de boynunda olduğu belirlendi. Tanınmaz halde olan gencin cesedini ailesi kolundaki dövmeden teşhis etti.

 

Atilla Y. ile kuzeninin jandarmadaki sorguları ise devam ediyor.

 

Kaynak: Ramazan ÇELİK/SAMANDAĞ (Hatay), (DHA)