Kayıp çocuk iki yıl sonra evde bulundu

Kayıp çocuk iki yıl sonra evde bulundu
10 Eylül 2009 10:20

İki yıldır kayıp olan 6 yaşındaki çocuk, şeytanın bile aklına gelmeyen bir yerde bulundu.Yaklaşık iki yıl önce velayet kavgası yüzünden zorla kaçırıldığı iddia edilen 6 yaşındaki Richard Chekevdia, annesiyle birlikte anneannesinin evinde gizlice inşaa edilmiş odada bulundu.

Özel olarak inşaa edilen odaya girebilmek için duvarı itmek gerekiyor. Gizli odanın yanı sıra salon tabanında ev içinde dolaşabilmek için düzenlenen bir geçit de bulundu.

Geçtiğimiz Cuma günü, dedektiflerin arama izniyle aradıkları iki kır evinin birinde bulunan küçük çocuğun fiziksel ve ruhsal sağlığının iyi olduğu belirtildi.

Çocuğun annesi 30 yaşındaki Shannon Wilfong zorla çocuk kaçırmaktan, 51 yaşındaki anneanne Diane Dobbs ise yardım ve yataklıktan yargılanacak.

OĞLUNU TACİZ EDİYOR İDDİASI
Richard kaybolmadan önce annenin yaptığı ihbara göre, Richard’ın babası Mike Chekevdia oğlunu taciz ediyordu. Çocuk Koruma Çalışanları, iddiaları araştırıp bir neticeye ulaşana kadar, küçük çocuk babasının akrabalarıyla kalacak.

48 yaşındaki baba Yarbay Mike Chekevdia iddiaları şiddetle reddediyor.

EVİNİN HEMEN YAKINLARINDAYMIŞ
Oğlunun bulunduğu evden yalnızca 5km uzakta oturan baba, oğlu kaybolduktan sonra uykularının kaçtığını, kilo kaybetip kilo aldığını ve böyle bir şeyin kimsenin başına gelmemesini umduğunu belirtti.

Eski sevgilisi anne Wilfong, oğullarını kaçırmadan önce, Kasım 2007’de Chekevdia oğlunun geçici olarak velayetini kazanmıştı.

Oğlunun anneannesi tarafından saklandığından uzun süre şüphelenen baba, daha sonra anneannenin de rızasyıla yapılan ev aramasında çocuktan hiç bir iz bulunamayınca bu şüphesinden vazgeçmişti.

ekolay.net