Kaş Şekillendirici Sabun ve Wax Ürünü İle Mükemmel Görünün!

Kaş Şekillendirici Sabun ve Wax Ürünü İle Mükemmel Görünün!
17 Haziran 2021 20:14

Kaş şekillendirici sabunlar fırçası ile birlikte satın alabileceğiniz ürünlerdir ve içerisinde şeffaf renkte sabun bulunur.

 

 

Kaş şekillendirici sabun ya da diğer bir deyiş ile kaş waxı ürünü son dönemin popüler makyaj malzemeleri içerisinde ilk sırada! Kaşları yukarı doğru tarayıp sabitlemenizi sağlayan bu ürün, yüzün daha genç görünmesine olanak sunuyor. Peki sabun ile kaş şekillendirme nasıl yapılıyor? Kaş sabitleyici sabun nasıl kullanılır? Hepsini sizler için yanıtladık.

Kaş şekillendirici sabunlar fırçası ile birlikte satın alabileceğiniz ürünlerdir. İçerisinde şeffaf renkte sabun bulunur. Ürünün şeffaf olması kaşlarınızı tararken renk farkı yaşanmaması içindir. Kaşların yukarı doğru taranması yüzü daha dinç gösteren önemli bir detaydır. Tıpkı kontür yapılırken çene kemiği hattında uygulama sağlanması yukarı yüzü V şeklinde biçimlendirmek gereklidir. Kaşlarımızda bu anlamda yukarı doğru sabitlendiğinde yorgun ve düşük görüntü ortadan kalkacaktır.

Kaş şekillendirici sabun nasıl kullanılır?

Kaş şekillendirici sabun

Ürünü kullanırken yassı bir kaş fırçasına ihtiyaç duyacaksınız. Fırçayı hafifçe ıslatıp şeffaf sabuna bulamanız gerekiyor. Ardından kaşlarınızı yukarı doğru aynı hizada tarıyorsunuz. Sabun, kaşların şeklinin bozulmadan sabit kalmasına yardımcı oluyor. Böylece gün boyu herhangi bir yenileyici işlem yapmanıza gerek kalmıyor.

Kaş sabunu ile kaşlarınızı sabitleyebilirsiniz. Kaşlarınızı sabitlemek için kaş sabununu kullandığınızda kaşınız bütün gün kaşlarınız sabitlediğiniz ilk anki gibi görünür. Yalnızca sabitler şeffaf olduğu için dolgunlaştırma ve kalın gösterme gibi bir özelliği yoktur. Kaş sabunu kullanmadan önce isterseniz kaş kalemi kullanarak kaşını doldurabilirsiniz. Kaşınızı doldurursanız kaş kaleminin verdiği kalın kaş görünümünü de uzun süre korumaktadır. Dilerseniz tarama sonrasında kullanabileceğiniz çizgi etkili kaş kalemleri de bulunmaktadır. Kaşlarınızı taradıktan sonra boşluk kalan kısımları bu kalemler ile doldurabilirsiniz.

En iyi kaş şekillendirici sabun ya da kaş waxı ürünü için New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de iyi performans gösteren New Well kaş sabitleyici sabun, doğal bir görünüm yakalamanızı sağlar. Göz makyajı yaptıktan sonra kaşlarınızı kaş jeli ile yukarı doğru  hareketle sabitleyebilirsiniz.

Uygulama sonrası kuruma adına zaman ayırmak gerekir. Kaş şeklini bozmadan yarım dakika bekleyerek gün boyu sabitlik elde edebilirsiniz.