Karamehmet şuur kaybına uğramış

Karamehmet şuur kaybına uğramış
7 Ekim 2012 18:27

TBMM Darbeler ve Muhtıralar Ararştırma Komisyonu 28 Şubat alt komisyonuna konuşan Akşam Grubu patronu Mehmet Emin Karamehmet’in, Nazlı Ilıcak’ın Akşam’dan kovulması sürecine ilişkin açıklamalarına Mehmet Ali Ilıcak, twitter’da tepki gösterdi…
 
Karamehmet’ten komisyona Nazlı Ilıcak itirafı!
 
Komisyon’da Nazlı Ilıcak’ın işine son verilmesine ilişkin bir soruya da cevap veren Karamehmet, “Ben Nazlı Hanımın ve Mehmet Ali Beyin ne söylediğini bilmiyorum. Nazlı Hanımın ayrılmasına oğlu neden oldu. O genel müdürdü. Kendisi istemedi. Babamı batırdı burayı da batıracak diyerek annesinin ayrılmasını oğlu istedi. Ama daha başka konuşuluyor” değerlendirmesini yapmıştı.

Komisyon’un “Nazlı Ilıcak’ın Akşam’da işine neden son verildiği” yönündeki sorusuna, “oğlu istedi” cevabı veren Mehmet Emin Karamehmet’e, Ilıcak’ın twitter’daki tepki gösterdi.
 
ŞUUR KAYBINA UĞRAMIŞ
 
İşte Ilıcak’ın yazdıkları:
 
* Sevgili M.Emin Karamehmet hafıza kaybına uğramış.Yazık erken sayılacak yaşta,bu kadar yakın 1tarihte olanları karıştırıyor olmasına üzüldüm
 
* 28 şubat komisyonuna ifade verirken,doğruları karıştırmış.Güya annemin işten çıkarılmasını Erol Özkasnak paşa değil,ben istemişim.
 
* Kendisine yalan söylüyorsun demek istemiyorum nede olsa zeki 1 işadamı,araya vakit girdi herhalde şuur kaybı yaşıyor demek daha doğru olur.
 
GÜLEN RÖPORTAJINI KESİN TALİMATI VERDİ
 
* M.E.K, E.özkasnak’ı ziyaret etti.Döndüğünde bana Annemi ve yeni başladıgimiz F.Gülen röportajının derhal kesilmesi talimatını verdi.
 
* Ayrıca Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Memduh Bayraktaroğlu’nun işine son verdik.bunların yanlış olduğunu kendisine söyledim.
* Söz uçar yazı kalır derler.Memduh ve Annemin ayrılışı ardından kaleme aldığım sitem dolu yazı hala arşivlerde.O döneme şahit isimler hayatta.
 
* Ayrıca Annemin ayrilişı ardından yazdığım “karanlıkların efendisine yenilmeyeceğim”yazımın ardından benimde işime son verildi.
 
* M.E.K ile yollarimiz çoktan ayrildi ama yinede kendisini takdir ederim.Ancak paçasını kurtarmak için İftira atması hoş olmadı.


gazeteciler