Kadınları ve gençleri daima ileriye taşıyacağız

Kadınları ve gençleri daima ileriye taşıyacağız
24 Şubat 2012 16:54

CHP Mamak İlçe Başkanı Selahattin Emre , 25 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan CHP Mamak İlçe Kongresi’nin detaylarını H&H’ye anlattı.Eski Belediye Meclis Üyesi Muharrem Özcan’ın da desteğini alan avukat Selahattin Emre ilçe kongresinin de en güçlü adayı konumunda. Mamak’ta demokrasi şöleni yaşanılacağının altını çizen Emre “ Üyelerimizle , esnafımıza , gençlerimizle ve kadınlarımızla Mamak CHP her geçen gün daha da güçleniyor.” Dedi.

KONGREMİZ DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLACAK

Mamak’ta tüm seçim sürecinin başından bu yana adeta demokrasi şöleni yaşanıyor. Mamak’ta biz mahalle seçimlerini sandığı tüm üyelerin önüne koyarak götürdük. Tüm üyelerimizin ayrım gözetmeksizin bu seçimlere katılması için yönetim olarak tüm gücümüzü kullandık.Cumartesi günü yapılacak kongrede de 2 aday yarışacak. Ben de bu yarıştan çok memnunum mevcut ilçe başkanı olarak. Çünkü demokraside bunlar olmazsa olmazlardır.Elbette benim adaylığıma destek olan çok önemli isimler var bu da beni mutlu ediyor. Kongremize tüm halkımızı tüm esnafımızı tüm demokratik kitle örgütlerini ve diğer siyasi partileri de davet ettik. Tamamen halk katılımlı bir kongre olacak. Kısacası halkın kongresi olacak kongremiz…

GENÇLER VE KADINLAR DELEGE SEÇİLDİ

Mamak tarihinde beklide görülmemiş bir biçimde delege seçilen gençlerimiz ve kadınlarımız var. 25 yaşında delege seçilen arkadaşımız var. Bu durum bizi çok memnun ediyor. Biz göreve geldiğimizden bu yana hem gençlik hem de kadın kollarımızın güçlenmesi için elimizden geleni yaptık. Gençlik ve kadın kollarımızı büyüttük. Şimdi de onları daha da ileriye taşıyacağız. Yaptığımız seçimlerde de zaten delegelerin yüzde yetmiş beşi değişti. Biz değişimden yanayız biz gençlerden yanayız kısacası biz halkımızla yan yanayız.Bunun en büyük ispatı da delege seçilen arkadaşların 33 farklı il kökenli olmalarıdır. Türkiye , Mamak’ta temsil ediliyor adeta.

CHP Mamak İlçe Başkanı Selahattin Emre , 25 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan CHP Mamak İlçe Kongresi’nin detaylarını  H&H’ye anlattı.Mamak’ta belediye meclisi üyesi olduğu dönemde AKP’ye karşı verdiği mücadeleyle tanınan eski  Meclis Üyesi Muharrem Özcan’ın da desteğini alan avukat Selahattin Emre , ilçe kongresinin de en güçlü adayı konumunda.  Mamak’ta demokrasi şöleni yaşanılacağının altını çizen Emre “ Üyelerimizle , esnafımıza , gençlerimizle ve kadınlarımızla Mamak CHP her geçen gün daha da güçleniyor.” Dedi.

 

KONGREMİZ DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLACAK

 

Mamak’ta tüm seçim sürecinin başından bu yana adeta demokrasi şöleni yaşanıyor. Mamak’ta biz mahalle seçimlerini sandığı tüm üyelerin önüne koyarak götürdük. Tüm üyelerimizin  ayrım gözetmeksizin bu seçimlere katılması için yönetim olarak tüm gücümüzü kullandık.Cumartesi günü yapılacak kongrede de 2 aday yarışacak. Ben de bu yarıştan çok memnunum mevcut ilçe başkanı olarak. Çünkü demokraside bunlar olmazsa olmazlardır.Elbette benim adaylığıma destek olan çok önemli isimler var bu da beni mutlu ediyor. Örneğin eski ilçe başkanımız Binali Keleş’in adaylığımı desteklemesi bizleri mutlu etti.Bizler demokrasinin gereği neyse onu yapıyoruz çünkü.

 

Kongremize tüm halkımızı tüm esnafımızı tüm demokratik kitle örgütlerini ve diğer siyasi partileri de davet ettik. Tamamen halk katılımlı bir kongre olacak. Kısacası halkın kongresi olacak kongremiz…

 

 

GENÇLER VE KADINLAR DELEGE SEÇİLDİ

 

Mamak tarihinde belki de görülmemiş bir biçimde delege seçilen gençlerimiz ve kadınlarımız var. 25 yaşında delege seçilen arkadaşımız var. Bu durum bizi çok memnun ediyor. Biz göreve geldiğimizden bu yana hem gençlik hem de kadın kollarımızın  güçlenmesi için elimizden geleni yaptık. Gençlik ve kadın kollarımızı büyüttük. Şimdi de onları daha da ileriye taşıyacağız. Yaptığımız seçimlerde de zaten delegelerin yüzde yetmiş beşi değişti. Biz değişimden yanayız biz gençlerden yanayız kısacası biz halkımızla yan yanayız.Bunun en büyük ispatı da delege seçilen arkadaşların 33 farklı il kökenli olmalarıdır. Türkiye , Mamak’ta temsil ediliyor adeta.