İstanbul Dans Kursu

İstanbul Dans Kursu
16 Kasım 2022 18:30

Danskeyfi İstanbul dans kursu arayan kişilere hitap ediyor. 1998 yılında kurulmuş olan kurs insanların hayatlarına renk katmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca dans okulu özelliğine sahip olan kurs sayesinde dans üzerine meslek edinmek isteyen kişiler meslek sahibi oluyorlar.

Dans Kursu Çeşitleri

Dans etmek isteyenlerin kayıt olduğu kursta verilen dans eğitimleri tek bir dans türünde olmuyor. İnsanlar tarafından tercih edilen ve yeni ortaya çıkan dans türlerinde de kurslar düzenleniyor. İstanbul’da hizmet veren kursta bulunan dans çeşitleri şunlardan oluşuyor;

  • Oryantal
  • Salsa
  • Tango
  • Flamenko
  • Hiphop
  • Zumba Kursu
  • Bachata
  • Düğün dansı

Bachata kursu katılımcısı olmak isteyen kişiler başvurularını Bachata dans sınıflarına katılmak istediklerini belirterek yapıyorlar. Bu danslar dışında çocukların dans eğitimi alması için kursta çocuk sınıfları da bulunuyor.

En İyi Dans Kursları

En iyi dans kursu arayanların seçebileceği kursta dans eğitimi deneyimli dansçıların ve eğitmenlerin katılımıyla veriliyor. Bu sayede kursa katılan kişiler tercih ettikleri dansın figürlerini doğru şekilde öğrenme imkanı buluyorlar. Öğrendikleri figürleri dans ederken kullanabilecekleri gibi edindikleri bilgileri yeni dansçılar yetiştirmek için kullanma imkanı da buluyorlar. Dans eğitimi verilen alanlar doğru havalandırma sistemi ve teknik donanıma sahip olduğundan kursa katılan kişiler sıkıntı yaşamadan eğitimlerini tamamlıyorlar.

Dans Kurs Günleri

İstanbul Altunizade’de bulunan dans kursu Pazar günleri hariç haftanın 6 günü hizmet veriyor. Kurs günleri ise tercih edilen dans türüne göre değişiklik gösteriyor. Oryantal eğitimi almak isteyenler Pazartesi günü kursa gelirken Flamenko eğitimi almak isteyenler kursa Perşembe günü geliyorlar. Kayıt sonrasında dans türüne göre ders programı bilgisi katılımcılara bildiriliyor.

Danskeyfi Altunizade Kursuna Başvuru

Danskeyfi tarafından sunulan İstanbul dans kurslarına katılmak isteyen kişiler başvuru yaparak uygun ders programına göre dans etmeye başlıyorlar. Dans türünü seçen kişiler web sitesinde yer alan iletişim bölümünü kullanarak başvurularını yapabiliyorlar. Başvuru yapmak için iletişim menüsünde yer alan form dolduruluyor. Formda yer alan ad soyad, email ve telefon numarası bilgileri doğru girilerek  form gönderiliyor. Formun gönderilmesinin ardından kurs ekibi geri dönüş yaparak kaydın oluşturulmasını sağlıyor.

Kurs başvurusu yapmak isteyen kişiler telefon numarası, whatsapp veya sosyal medya hesaplarından da yararlanabiliyorlar. Bireysel başvuru kursun bulunduğu Altunizade’deki adres üzerinden de yapılıyor.

Neden İstanbul Dans Kursları?

1998 yılından beri insanların dans etmeyi öğrenmelerini ve yeni dansçıların yetişmesini sağlayan kurs pek çok insan tarafından tercih ediliyor. Kurs sayesinde kişiler hayatlarına renk katıyorlar. Ayrıca yapılan dans figürleri vücudun esneklik kazanmasına ve sağlıklı olmasına yardımcı oluyor. Dans etmeyi öğrenen kişiler stresten kurtulurken özgüven de kazanıyorlar. Bunun dışında dans eğitimi sınıflarda yapıldığından katılım sağlayan kişiler yeni insanlarla tanışma imkanı buluyorlar. Tüm bunlara ek olarak kursu tercih eden kişiler deneyimli kişilerden dans eğitimi alma imkanına sahip oluyorlar.