iPhone Ekran Değişimi

iPhone Ekran Değişimi
9 Aralık 2020 08:45

iPhone ekran değişimi, ekranındaki görüntüde veya dokunmatiğinde sorun olan iPhone kullanıcılarının yaptırdığı bir işlemdir. Peki iPhone ekran değişimi yaptırırken, iPhone ekran değişimi yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmeliyiz. iPhone ekran seçimin hangi parçaları tercih etmeliyiz. Bunların hepsini yazımızda anlatacağız.

 

Resim1
iPhone Ekran Değişimi Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor

iPhone ekran değişimi yaptırmadan önce kullancı telefonun içindeki bilgilerin önemli olduğunu ve kesinlikle silinmemesi gerektiğini belirtmesi önemlidir. Ayrıca telefonda yaşadığı herhangi bir sorun var ise, tamire başlamadan önce belirtilmesi önemlidir. Belki sizi çok rahatsız eden şikayetleriniz bir dakikalık işlem sonunda çözülebilecektir. Mesela telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi size çok az geliyor ise, ekran değişimi sırasında telefonun ahizesi ve filtresi değiştirilerek sorun tamamen ve ücretsiz bir şekilde ekran değişimi yapılırken çözülebilir.

iPhone Ekran Değişimi A kalite Ekran mı Orjinal Ekran mı Seçmeliyiz.

iPhone ekran değişimi yapılırken fiyat ve performans açısından orjinal ekran ve farklı firmaların ürettiği ekranlardan biri tercih edilmesi gerekir. A kalite ekran orjinal muadili ekranlardır. Bu ekranlarda en kaliteli olanı cwr marka ekranlardır. cwr marka a kalite muadil ekranlar, orjinal ekran görüntü ve dokunmatik kalitesine en yakın ekranlardır.

Resim2

Orjinal ekran kullanmak isteyen iphone kullancıları, cwr marka ekran değişiminin yaklaşık 2 katı fiyat ödemek zorunda kalmaktadır. Orjinal ekranın en güzel tarafı alıştığımız iphone ekran kalitesini kullanmaya devam etmemizdir. Orjinal ekran değişimi yapıtran kullanıcıların bir farklı avantajı ise, bu ekranların camı çatladığı zaman ekran değişimi yerini ön cam değişimi yapma imkanları vardır. Ön cam değişimi sadece orjinal ekranlara yapılmaktadır. Ön cam değişimi ile onarılan ekranlar fiyat olarak hem en uyguna hemde en kalite onarıma sahiptir.

iPhone Ekran Değişimi Nerede Yaptırabilirim.

iPhone ekran değişimi yetkili servislerde ve güvenilir özel servislerde yaptırabilirsiniz

iphone ekran değişimi hizmeti veren firmalardan www.citrusmobil.com bu işi en iyi yapan firmalardan biridir.

İstanbul merkezli firmaya isterseniz servise uğrayarak,, isterseniz ücretis kargo ile gönderim hizmeti vermektedir.

iPhone 11 Ekran Değişimi

yaptırmak isteyen kullancılara orijinal ekran değişim ücreti %20 indirimli ve CWR Marka oled ekran değişimi % 50 indirimli hizmet verilmektedir. iPhone 11 ekran değişimi sonra 6 ay garanti verilmektedir. iPhone 11 ekran değişimi hakkında daha detaylı bilgiye https://www.citrusmobil.com/iphone-11-ekran-degisimi/ sayfasından ulaşabilirsiniz