İnsanı çalışmaya sevk eden en motive eşyalar

İnsanı çalışmaya sevk eden en motive eşyalar
2 Mayıs 2016 11:58

Bazı nesneler kişilerde tatil yapma hissi uyandırır. Bazı nesneler de aksine görenleri çalışmaya ve üretmeye sevk eder. Bir anlamda insanları çalışma konusunda motive eder. İşte o nesneleri hayatınızda daha fazla bulundurarak zamanınızın daha büyük bir bölümünü çalışarak geçirebilirsiniz. Önerilerimiz özellikle motivasyona ihtiyaç duyanları sevindirecek. İşte insanı çalışmaya sevk eden o eşyalardan bazıları…

 
Çalışma Koltukları

 

 
Yanından geçerken gözünüzü alamadığınız çalışma koltukları sadece ofislerde değil evlerde de olmalı. Göz atmak isterseniz http://www.avansas.com/ofis-sandalyesi.htm tıklayın. Unutmayın, hem rahat, hem ciddi, hem konforlu, hem ergonomik hem de 360 derece dönebilen çalışma koltuğu içinizdeki yaratıcılık yetisini harekete geçirebilme özelliğine sahip.

 
Marifetli Yazıcılar

 
İnsana çalışmak konusunda ilham veren eşyalardan bir diğeri de birçok işi bir arada yapabilen son model yazıcılardır. Fotokopi çekebilen, belgeleri fotoğrafları tarayabilen, renkli ve renksiz çıktı alabilen ve hatta faks çekebilen bu cihazlar da insanın içindeki çalışma şevkini harekete geçiriyor. İnsanın belgeleri fotokopiyle çoğaltası, ilk fırsatta faks gönderesi, arşivlik belgeleri çoğaltıp hard diske atası geliyor. İçindeki ofis insanı birden canlanıp harekete geçiyor.

 
Ticari Defter ve Evraklar

 
İşte insanın içindeki ofis aşkını ortaya çıkan nesnelerden biri daha; ticari defterler ve evraklar… Form sayfaları gibi bölünmüş haneleri olan bu defter ve evrakları insanın doldurası gelir. Özellikle muhasebe ya da arşiv bölümlerinde çalışanlar bildiğiniz gibi hanesi boş defterler görünce duramaz ve bütün verileri hızlı bir şekilde işlemek ister.

 
Tahta Silgileri

 
Renkli, minik ve yumuşak silgiler de çalışma arzunuzu tetikleyebilir. İnsanın yazıp yazıp silesi gelir. Önemli olan silmenin verdiği hazzı yaşamak olsa da silmek için önce yazmak gerekir. Yazmak da bir nevi fikir üretmek olduğundan silgilerin de inovasyona sevk ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.