İndirimler, kampanyalar ve fırsatlar tek merkezde

İndirimler, kampanyalar ve fırsatlar tek merkezde
28 Haziran 2017 10:55

Kampanyalar ve indirimler artık tek bir merkezden duyuruluyor. Kampanyamerkez.com Türkiye’deki güncel indirimler, fırsatlar ve kampanyaları sizler için araştırıyor ve en ayrıntılı şekilde sizleri bu sıcak fırsatlardan haberdar ediyor. Ülkemizin en büyük mağazalarının kampanyaları medyada yer alamdan önce kampanyamerkez’de duyuruluyor.

 

 

 

BİM aktüel ürünler

Ülkemizde indirimli ürünler ya da haftalık kampanyalı ürünler başlığı altında haftalık getirilen ve diğer ürünlerden daha fazla satılan bu satış yöntemin ilk kez uygulayan BİM, diğer marketler zincirlerine de bu konuda örnek oldu diyebiliriz. Bim indirimli ürünler çok tutunca benzer firmalar da güncel kampanyalı ürünler başlığı altında mağazalarına toplu indirimli ürünler getirerek müşterilerini böyle ikna etme yolunu seçtiler. Gerçekten de bu kampanyalar çok tuttu. Artık Bim indirimli ürünleri ya da haftalık kampanyalı ürünler o kadar merak ediliyor ki, mağazaya henüz ürünler gelmeden ve satışa çıkmadan bu ürünlerin broşürleri internet sitelerinde yer alıyor. Biz de kampanyamerkez.com olarak BİM aktüel ürünler kataloğunu sizler için her hafta yayınlıyoruz.

 

Şok aktüel ürünler
Daha çok Ülker firmasının ürünlerini satan ve kaliteli ürün satışında diğer firmalardan bir tık önde olan Şok Market de haftalık indirimli ürünler getirerek müşterilerini memnun etme yoluna gitti. Şok indirimli ürün kataloğu henüz ürünler mağazaya inmeden internet sitesinde yer alıyor ve müşteriler buradan fırsat ürünlerinden haberdar oluyor. Şok market bundan yıllar önce farklı bir grup tarafından kurulmuş olsa da Ülker firması tarafından satın alınmış ve firma anlayışı baştan sona değişmişti. Ülker’in bisküvi ve çikolata satışı konusunda dünyanın en önemli firması konumunda olması Şok marketler zincirini de Türkiye’nin önemli bir marketi haline getirdi. Şok market aktüel ürünler listesinde yer alacak ürünleri yine en önce kampanyamerkez.com olarka biz duyuruyoruz. Siz de Şok indirimli ürünler kataloğunu sitemizden görebilir ve inceleyebilirsiniz.

 

A101 aktüel ürünler kataloğu
Türkiye’nin güncel indirimler ve haftalık kampanyalı ürünler sunan bir diğer alışveriş marketi zinciri de A101 marketi. Şok ve Bim’de olduğu gibi benzer bir politika izleyen A101, haftalık aktüel ürünler getirerek müşterilerini bu şekilde kendine daha yakın ve takip edilir kılma peşinde. En iyi aktüel ürünler hangi mağazada satılıyor sorusu her zaman sorulsa da bunun cevabı tam olarak verilemiyor. Bazen ayakkabı indirimi ile bir firma öne geçerken, diğer bir mağaza elektronik ürünlerde yapılan kampanya ile diğerinin önüne geçebiliyor. Biz de hiç bir alışveriş marketini diğerinden ayırt etmeden, vatandaşımızın lehine çalıştıkları sürece indirim ve kampanyalarını duyurmaya devam edeceğiz.