İmamoğlu’na ders versin denilen AKP’li Balıkesir Belediye Başkanı Yücel’den İmamoğlu bu dersi mi alacak?

İmamoğlu’na ders versin denilen AKP’li Balıkesir Belediye Başkanı Yücel’den İmamoğlu bu dersi mi alacak?
1 Eylül 2022 09:56

AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki Altınoluk Antandros Halk Plajı’nda açılan oluk halk sağlığını tehdit ediyor.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Altınoluk Antandros Halk Plajı’nda yapılan kanalizasyona bağlı olmayan duşlardan gelen su kumsalda birikiyor ve taşıyor. Kirli ve mikroplu su kumsala açılan olukta birikerek halk sağlığını tehdit ediyor.

 

 

Plaja giden yurttaşlar tepkili. “Mide bulandırıcı bir görüntü, Doğa ve deniz katlediliyor diyerek” tepkilerini gösterdiler.

 

 

Geçtğimiz haftalarda AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın belediyecilik hizmetlerini öğrenmek için Balıkesir’e davet etmiş ve “Hem tatilinizi yaparsınız, hem de hizmet nasıl yapılıyor, insanların gönüllerine nasıl dokunuluyor, bir şehir nasıl geleceğe taşınıyor, bizzat Belediye Başkanımız Yücel Bey’den öğrenebilirsiniz. Unutmayın, bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır” demişti.

 

AKP’li vekilin sözlerini hatırlatan bir başka yurttaş da “Ekrem İmamoğlu gelirse AKP’li Büyükşehir’den alacağı ders bu” ifadesini kullandı.

resim1

resim2