İmamoğlu: Milletin parasını millete vermek konusunda bizimle kimse yarışamaz

İmamoğlu: Milletin parasını millete vermek konusunda bizimle kimse yarışamaz
7 Mart 2024 09:09

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara gönderme yaparak, “Milletin parasını millete vermek konusunda bizimle kimse yarışamaz. Onların yarısı kadar bütçe kullandığımız halde misli misli fazla hizmet yapıyoruz” dedi.

 
Bağcılar Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreninde konuşan İmamoğlu, bir gencin işaret diliyle sevgisini belirtmesi üzerine, “Bundan sonra her konuşmamda yanımda işaret diliyle konuşan arkadaşımız olacak.” dedi.

İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

 

 

“Bağcılar çok özel bir yer. Yaptıklarımızın birkaç tanesini açıklayabilirim. Altyapı sorunlarını çözen İSKİ yatırımlarımız var. Biz bu projeleri yeni baştan ele aldık. Fayda unsurlarını artırarak, birçok fonksiyonu da ekleyerek muhteşem bir alan dönüşmesini sağladık. Kreşlerimiz, gençlik merkezimiz, otoparklarımız, kadın hizmet evlerimiz, bölgesel islam ofisimiz, kent lokantamız var. Listemiz uzar gider. Milletin parasını millete vermekle ilgili bizimle kimse yarışamaz. Bir diyecekleri varsa yürekleri yetiyorsa gelsin anne kart kullanan sadece Avcılar’da 32 bin 322 anneye söylesinler ne diyeceklerse.

Bizim bütçemiz çok bereketli. Bizim bütçemiz hijyenik, liyakatlı ahlaklı insanların elinde. Onların yarısı kadar bütçe kullandığımız halde misli misli fazla hizmet yapıyoruz. Vatandaşın halinden anlamadıkları için onların aklına gelmezdi. Bizden önce kreş yapsalardı Halk Süt dağıtsalardı nasıl yaparlardı. Araya birilerini koyarlar. Milletin parasını millete dağıtırken birilerini araya sokarlardı. Milletin parasıyla arasına kimseyi sokmuyoruz kardeşim. Sosyal destekleri artırmakla kalmadık sistemi temizledik. Bir emekli kendisine yaşatılan bu ekonomik zulmün hesabını sorarlar diye ortalıkta görünmüyorlar, biz öyle değiliz çat kapı pazara ineriz, esnafa gideriz. Vatandaşla arasına mesafe koyan insandan bu şehre hayır gelmez. İstanbul 5 yıldır. icraat yatırım hizmet yolunda ilerliyor. Sevginin güzelliğin yolundan ilerliyor. Bu yol bir avuç insanın değil halkın yolu.”