İmalatçıdan Ahşap Ürünler

İmalatçıdan Ahşap Ürünler
16 Ekim 2017 10:14

27 yıllık hizmet serüveni boyunca ahşap ile ilgili tüm ürün ve uygulamalar konusunda sektörün öncü konumunda yer alan Günsoy Orman Ürünleri Firması ilk 1989 yılında üretime başlamıştır.

 

 

Bu süreçte imalat kalitesini üst düzeye çıkartmak amacıyla sürekli olarak teknolojik donanımlarını yenilemeye gitmiştir. Bu noktada amaç müşteri memnuniyetini 0 sağlamak vardır. Firmanın amacı kaliteli ürünleri kaliteli hizmet prensibiyle müşterilerine sunmaktadır.

3

Sağladığı inşaat ürünlerinin yanı sıra nezih yaşam alanları yaratmak amacıyla uygulama projelerini de yürüterek hizmet kalitesini arttırmıştır. Dünyanın her yerine hizmet eden firma müşteri ihtiyaçlarını her koşulda karşılamayı kendine ilke edinmiştir. Misyonu prensipleri arasında çevreci ve sosyal politikalarla paralel olarak hizmet kalitesini de sürekli arttırmak vardır. Ayrıca bu sorumluluklarının yanında ilave olarak sektördeki örnek oluşturan öncü konumunu korumak vardır. Firmanın vizyonu ise orman ürünlerinin emniyet, estetik ve ekonomi döngüsü içerisinde müşterilerine sunarak onları 0 memnun etmektir.

 

Günsoy Orman ürünleri üreticisi ve imalatçısı olan firmanın verdiği hizmetler nelerdir?

 

İnşaat sektöründe kullanılan temel ahşap malzemeler haricinde dekoratif amaçlı ahşap ürünler ahşap köpek kulübesi, Doğal Ahşap Masa, müşteri tercihine sunulmaktadır. İnşaat malzemelerinin başında kereste çeşitleri gelmektedir. İnşaatlık, doğramalık, fırınlı kereste çeşitleri, Emprenyeli ve köknar keresteleri, alın tahtaları ve kalaslar, lambiri ve rabıtlar, deck ve çıtalar ürün yelpazesinde yer almaktadır. Diğer inşaat malzemeleri ise plywood ve osb, ondüline, strafor, membran, camyünü-izocam, şıngıllar ve süpürgelik olarak sıralanmaktadır. Yapılan uygulamalar arasında ise ahşap iç mekan ve dış mekan merdivenleri, ahşap evler, ahşap bahçe kamelyaları, pergolalar, sundurmalar, şıngıllar, bahçe saksıları, bahçe çitleri, kedi ve köpek evler, depolama alanları, hayvan kümes ve barınakları, ahşap oyun parkı gibi birçok uygulamadan söz edilebilir.

4

 

Ahşap uygulama süreçleri nasıl işlemektedir?

 

Müşterilerine özel ürün üretimi ile özel ölçülerde yerinde uygulama yapılarak montaj işlemi gerçekleştiriliyor. Site üzerinden, diğer sosyal medya kanallarıyla veya direk müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek randevu alınmalı ve ölçülerin belirlenmesi için ilk görüşme ayarlanmalıdır. Ardından seçilecek ahşap malzeme çeşidi üzerinde durulur. Firma tarafından yapılan alternatif tasarım modelleriyle müşterinin hayalindeki ürün ortaya çıkartılır. Bundan sonra üretim süresi ve fiyat belirlenir. Üretime geçilen ahşap malzemeler üretim bandında teknolojik makineler yardımıyla istenilen ölçülerde şekillendirilir.

 

Üretim parkurunun tamamlayan ürünler tezgâhlarda boyama ve temizleme işlemiyle son halini alırlar. Gelişmiş teknolojik makineler sayesinde hızlı ve sorunsuz üretim sürecinden geçen ahşap malzemeler aynı profesyonellikle montaj işlemine geçilmektedir. Müşteri odaklı yapılan uygulamalar sonrasında imalatçıdan direk kullanıcıya hizmet sunulmaktadır.
Daha fazla bilgi için www.gunsoy.com.tr